Allerheiligen vieringen in de gemeente

Voorpagina » TV Gids » Allerheiligen vieringen in de gemeente

Komende zondag wordt Allerheiligen gevierd in de parochies van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Dit zijn de bijzonderheden:
Schin op Geul:
In de Mauritiusparochie is de Allerzielenviering zondag 29 oktober om 15.00 uur met zang van mannenkoor Inter Nos en aansluitend zegening van de graven.
Broekhem:
In de St.Josephparochie worden op zaterdag 28 oktober om 17:00 uur de graven op de algemene kerkhof gezegend met aansluitend de Allerzielenmis in de parochiekerk vanaf 17:30 uur.
Berg & Terblijt:
In Berg zal zondag 29 oktober aansluitend aan de H.Mis van 15:00 uur in de HH. Monulphus- en Gondulphuskerk, circa 15:50 uur, de graven tegenover en naast de kerk gezegend worden en vervolgens op de algemene begraafplaats aan de Langen Akker.
Oud-Valkenburg:
In de Johannes de Doper-parochie in Oud-Valkenburg worden de graven uitsluitend op zaterdag 28 oktober na de mis van 19 uur gezegend.
Valkenburg-centrum:
In de HH.Nicolaas- en Barbara-parochie in Valkenburg-centrum wordt Allerheiligen ook op zondag 29 oktober gevierd. ’s Middags om 16 uur is er een korte gedenkviering bij de kapel op de nieuwe begraafplaats met aansluitend zegening van de graven op het kerkhof aan de Cauberg.
Sibbe-IJzeren:
De viering van Allerheiligen en Allerzielen in Sibbe-IJzeren vindt plaats op zondag 5 november Om 15.30 uur is het Allerzielenlof in de kerk en aansluitend bezoek aan het kerkhof.

← Vorig bericht

Kunstwerkt met Helene Hoenjet

Uw rollator laten nakijken?

Volgend bericht →