Expositie Beeldende Kunstenaars in Kloosterkerk

Voorpagina » Nieuws » Kunst » Expositie Beeldende Kunstenaars in Kloosterkerk

De Kunstgroep van de stichting Beeldende Kunstenaars Bunde (lees B.K.B.) exposeert in de Kloosterkerk te Valkenburg. De BKB-kunstgroep bestaat uit beeldend kunstenaars, afkomstig uit Meerssen en omgeving.
De Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul heeft leden van de BKB-Kunstgroep uitgenodigd om hun werk te laten zien in een mooie sfeervolle expositie in de expositieruimte (tweede etage) van de mooie Kloosterkerk, Oosterweg 1 in Valkenburg aan de Geul.
Deze expositie vindt plaats gedurende het paasweekeinde (31 maart, 1 en 2 april)  geopend van 13.00 tot 17.00 uur.
Dertien kunstenaars willen u graag verrassen. U kunt schilderijen in verschillende stijlen zien, origineel keramisch werk en kleurrijk papier-maché. Daarnaast kunt u beeldhouwwerk en weken van brons bekijken. En, niet te vergeten, werken van vilt en aparte textiele werkvormen. Kortom, zeer de moeite waard om even binnen te lopen.
Bij de kerk is geen parkeergelegenheid maar u kunt uw auto eventueel kwijt in de parkeergarage Aan de Kei aan de nabij gelegen St. Pieterstraat of de parkeerplaats aan de Burg.Henssingel nabij zorgcentrum Valkenheim.

← Vorig bericht

Harry Trimbos stelt raadszetel ter beschikking

Onderzoek weg Emmaberg

Volgend bericht →