Opruimacties in Valkenburg aan de Geul

Voorpagina » Video » Opruimacties in Valkenburg aan de Geul
Zaterdag 23 maart start de actie “supporter van schoon”, een opruimactie in heel Nederland om zwerfafval op te ruimen. Iedereen die wil kan en mag meedoen, mits hij/zij zich van te voren aanmeld via de website.
Waar wordt zaterdag opgeruimd
In Valkenburg-centrum:
In de straten Reinaldstraat, Louis van der Maesenstraat, Irmengard Passage en Dr. Erensstraat en plein wordt zwerfvuil opgeruimd op zaterdag 23 maart tussen 12 en 13 uur.
Plenkertstraat:
Opschonen van de Geul over een lengte van ca. 2 kilometer, vanaf brug Chalet Tivoli tot aan de Geulhemermolen, vanaf 9 uur samenkomen vlakbij Chalet Tivoli.
De jongeren van Global Exploration Bhutan ruimen de omgeving van de Geul en Valkenburg op. Dat doen ze samen met de Schone Geul actie.
Berg/Vilt:
Langs de Meesweg in Vilt wordt het J.O.P. (Jongeren Ontmoetingsplek) opgeruimd vanaf 15:00 uur.
Schin op Geul/Walem:
Speciaal om te vieren dat Ski Vereniging Zuid Limburg vanaf medio 2019 verder gaat als Ski Limburg heeft deze club zich aangemeld als Supporter van Schoon. Daarom gaan ze 31 maart a.s. de bossen en velden rond Schin op Geul opruimen, hun gebruikelijke trainingsgebied. Iedereen is welkom op zaterdag 31 maart om 10 uur om mee te helpen! Verzamelen op Walem 7, Party Bowlingcentrum Schin op Geul.
← Vorig bericht

Workshop 'Slapen is Niets Doen' in de bibliotheek

Voorlopige uitslag Waterschapsverkiezingen 2019

Volgend bericht →