Regiezitting voor diefstal/heling auto's

Voorpagina » Video » Regiezitting voor diefstal/heling auto's

Dinsdag 17 april wordt een regiezitting voor de rechtbank in Roermond gehouden in de zaak rond een 32-jarige man uit Valkenburg die wordt verdacht van diefstal/heling van een groot aantal auto’s alsmede van een groot aantal winkelinbraken waarbij grote hoeveelheden rookwaar, kleding en andere goederen zijn buitgemaakt, gepleegd in de periode februari 2013/maart 2014.
Hij wordt tevens verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval op de Rijksweg A76 te Nuth waarbij de bestuurder van een tegemoetkomende personenauto lichamelijk letsel heeft opgelopen. In deze zaak wordt een 47-jarige man uit Helmond verdacht van heling van een grote hoeveelheid sigaretten.
Een regiezitting in de Nederlandse rechtsgang is een zitting van een rechtbank of gerechtshof ter voorbereiding van de inhoudelijke behandeling van een rechtszaak. Regiezittingen worden gehouden bij gecompliceerde zaken. Aan zo’n regiezitting nemen de procespartijen deel.
Een dag later staan een 58-jarige man en een 48-jarige vrouw uit Valkenburg aan de Geul voor de rechter in Maastricht. Zij worden verdacht van het in bezit hebben van en handelen in drugs in Valkenburg aan de Geul op 28 juni 2017. Zij worden tevens verdacht van illegaal vuurwapenbezit.

← Vorig bericht

Nog steeds geen koopovereenkomst getekend

Lucas Hammink is Limburgse Jeugd Master

Volgend bericht →