TV Gids vanaf 23 september

Voorpagina » Nieuws » Regio's » TV Gids vanaf 23 september
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Vredesvlam onthuld
Marsparade door het centrum
Sjporttaofel
In deze derde aflevering van de Extra Sjporttaofel blikken we vooruit op het nieuwe volleybalseizoen met Tim Carati, trainer van het mannen combi-team van S.E.C. Valkenburg en VC Voerendaal en zijn collega bij de vrouwen van S.E.C., John Hendriks. Beide trainers geven een inkijkje in hun trainingsgroep, het waarom van een combi-team en leggen hun sportieve doelstellingen voor het komende seizoen uit. De Sjporttaofel is te zien vanaf vrijdag 21 september 18 uur tot en met woensdag 26 september.
 
KunstwerkT
In deze aflevering is Henk van den Biggelaar de gast van presentatrice Viviane Pinckaers. Wie is Henk van den Biggelaar? Hij is seniordocent Zuyd Hogeschool en verplegingswetenschapper. Leerde fotograferen in het gezin van een schoolvriend. Werd later lid van een fotoclub en ging toen naar de Academie in Hasselt. Fotografie is sindsdien een deel geworden van zijn leven met specialistische cursussen in Wenen, München en Parijs. Momenteel is hij lid van fotogroep Abedia en fotogenootschap Picto uit Brussel.
U kunt KunstwerkT zien tot en met dinsdagavond 25 september. U kunt het programma ook bekijken via deze website. En ook via uw smartphone. Klik daarvoor op onze website op de button ‘LIVE TV’.
Deze aflevering van KunstwerkT is een herhaling.
Good Veurein Is de binnenstad van Maastricht snel en gemakkelijk  bereikbaar? De werkgroep Toegankelijk Maastricht van de Stichting Samen Onbeperkt is  nauw betrokken bij het beleid van de Gemeente, onder andere door het laten samenstellen van routes voor scootmobiels. We laten zien hoe de stad Maastricht werkt aan de toegankelijkheid van de stad  voor ouderen en voor mensen met een mindere mobiliteit.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Uitslag zaalvoetbal

Burengevoel stijgt tijdens Burendag

Volgend bericht →