Reinaldstraat deze week open voor verkeer.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Reinaldstraat deze week open voor verkeer.

Deze week wordt de aangepaste omleidingsroute bebord.Op vrijdag 9 maart is asfalt aangebracht op het ge-deelte van de Reinaldstraat tussen de Louis van der Maesenstraat en de St.Pieterstraat-Hekerbeekstraat. Dit nieuw geasfalteerde stuk wordt komende week opengesteld voor het verkeer.

Vanuit de Reinaldstraat wordt deze week een doorgang gemaakt ter hoogte van het parkeerterrein van AH, zodat het gehele parkeerterrein bij de supermarkt ontsloten wordt. Tegelijkertijd start de aannemer met rioleringswerkzaamheden in de L. v.d. Maesenstraat.

De aannemer start volgende week met de tweede fase Reinaldstraat, vanaf kruising Nieuweweg en Louis van der Maesenstraat. Dit stuk Reinaldstraat wordt afgesloten.

De omleidingsroute i.v.m. de werkzaamheden in de Reinaldstraat wordt aangepast. Verkeer komende vanuit richting Houthem/Broekhem en Hulsberg zal het winkelcentrum bereikbaar zijn via de weg achter het politiebureau en de Hekerbeekstraat.
Op de hoek van de Hekerbeekweg kan rechtsaf geslagen worden richting supermarkt, via het nieuw geasfalteerde stuk Reinaldstraat. Ook vanuit de rich-ting Schin op Geul kan via het nieuw geasfalteerde stuk Reinaldstraat doorgereden worden. Dan bereikt u het parkeerterrein L.v.d.Maesenstraat.

Deze week wordt de aangepaste omleidingsroute bebord. Het bebordingsplan is in overleg met enkele ondernemers tot stand gekomen.
Er wordt van dag tot dag bekeken of het plan voldoet en indien nodig wordt het bijgesteld. De ondernemers is verzocht toeleveranciers over de nieuwe omleidingsroute te informeren, zodat de overlast voor omwonenden zo beperkt mogelijk is. KLIK HIER voor meer informatie omternt verkeersmaatregelen en andere werkzaamheden in het Valkenburgse centrum. Vooral voor de gevolgen van de afsluiting van de Reinaldstraat voor de Lindenlaan/Jan Deckerstraat/Poststraat.

← Vorig bericht

Teams Sibbe MC in zwaar weer.

De geschiedenis van The Rhythm Kings.

Volgend bericht →