Resultaten en uitslagen van 20 mei.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Resultaten en uitslagen van 20 mei.

Iason C2 had een zware opgave.Iason C2 had een zware opgave. Als rode lantaarndrager moest men het opnemen tegen koploper V en L 3. Iason merkte al snel dat het niet kon zorgen voor een stunt. In de rust keek men al tegen een achterstand aan van 2-14. Uiteindelijk verloor de C2 met 5-32.
Iason C1, koploper, moest het opnemen tegen Marsna uit Meerssen die op een zesde plaats staat. Iason begon gretig en wist al met een comfortabele voorsprong de rust in te gaan : 1-9. Deze werd nog verder uitgebouwd en men wist uiteindelijk te winnen met 3-15.
Iason B1 staat ook bovenaan. Zij moesten het opnemen tegen Esia die op een mooie vijfde plaats staan. Iason wist meteen een voorsprong op te bouwen en ging de rust in met 2-6. Hierna moest de wedstrijd gestaakt worden i.v.m. zware weersomstandigheden
Zondag 21 mei moest Iason A tegen MengOptimo. Iason staat bovenaan maar weet dat men niet “zomaar” wint van MengOptimo, die op een vierde plaats staan.Voor de rust werd er veel op de paal en naast geschoten waardoor men maar een hele krappe voorsprong had met de rust ;
3-4. Na de rust ging het beter en werden meer doelpunten verzilverd. Iason kon uiteindelijk met een duidelijke overwinning (8-14) huiswaarts keren. Volgende week moeten de dames A hun laatste wedstrijd spelen tegen de nummer 2: Marsna.Dit zal in Meerssen gebeuren op zondag 28 mei om 13.00 uur.
Programma 27 en 28 mei
zat. 27 mei : Dames C2 thuis tegen SVM om 11.00 uur
zon.28 mei : Dames A Uit tegen Marsna om 13.00 uur

← Vorig bericht

Voorlichtingsbijeenkomst Diabetes.

Publicatie Tv Valkenburg muurtje heeft gevolgen voor werkgroep

Volgend bericht →