Ridders Jo Eijkenboom en Ad Heussen

Voorpagina » Toerisme » Ridders Jo Eijkenboom en Ad Heussen

Tijdens de opening van de 31e Heuvelland4daagse in Berg & Terblijt heeft burgemeester Jan Schrijen Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan voorzitter Jo Eijkenboom en secretaris Ad Heussen. Beide bestuurders werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Sinds 1988 is Jo Eijkenboom voorzitter van de stichting Wandelvierdaagse Vilt en mede-organisator van de Heuvelland4daagse. De Heuvelland4daagse is uitgegroeid tot een wandelevenement met een grote regionale uitstraling, met ca. 7000 deelnemers. Daarnaast is hij één van de oprichters van de “Heuvelland4Daagse on Tour”. Zo’n 280 deelnemers reizen jaarlijks naar Oostenrijk om daar de door hem uitgezette wandelingen te lopen. Jo Eijkenboom is een geboren leider en recht door zee.
Sinds 1993 is Ad Heussen actief als secretaris en hoofd huishoudelijke dienst voor de stichting WandelvierDaagse Vilt en mede-organisator van de Heuvelland4daagse. Dat betekent dat hij al 25 jaar met hart en ziel verbonden is aan dit groots wandelevenement. Mede door zijn persoonlijke inzet is de Heuvelland4daagse uitgegroeid tot een geweldig visitekaartje voor Valkenburg aan de Geul. Ad Heussen is een harde werker, die vooral op de achtergrond opereert. Door zijn bezieling, gedrevenheid en inzet is hij een drijvende kracht en daarmee ook een voorbeeld voor de vele andere vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten om de Heuvelland4daagse vlekkeloos te laten verlopen.

← Vorig bericht

Adelante on wheels en Berg Criterium tegelijkertijd

Start 31ste Heuvelland-4-daagse

Volgend bericht →