Rijksweg tussen Berg en Valkenburg in het weekeinde afgesloten UPDATE

Voorpagina » Nieuws » Rijksweg tussen Berg en Valkenburg in het weekeinde afgesloten UPDATE

Zoals TV Valkenburg op 7 juli reeds meldde wordt vanaf vrijdagavond 23 juli 18:00 uur tot maandag 26 juli 06:00 uur de Rijksweg tussen de rotonde in Berg en de kop van de Cauberg afgesloten voor alle verkeer.
Er mag langs de weg niet worden geparkeerd. Bewoners die tijdens de werkzaamheden hun auto willen gebruiken, zullen hun voertuig dus elders moeten parkeren.

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid, de omleidingen worden met behulp van bewegwijzering aangegeven.

UPDATE NIEUWS:

Asfaltwerkzaamheden Rijksweg alsnog geannuleerd

De afsluiting van de Rijksweg tussen de rotonde in Berg en de kop van de Cauberg is voorlopig opgeschort. Reden is dat de Provincie heeft besloten de werkzaamheden te annuleren. “Door de onvoorziene situatie die in de omgeving is ontstaan, is een verantwoorde uitvoering op dit moment niet mogelijk. Zodra er een nieuwe planning bekend is geworden, zullen we deze met u communiceren,” aldus een passage uit de brief die aannemer Hoogmartens  gisteren naar alle bewoners heeft gestuurd.  Overigens;  de voorbereidende werkzaamheden aan de putten zijn wel gedurende enkele dagen  uitgevoerd. De permanente aanwezigheid van verkeersregelaars zorgde ervoor dat er slechts korte files ontstonden. 

← Vorig bericht

Wateroverlast: Pretpark de Valkenier sluit haar deuren

Wateroverlast: Zondag weer kerkdienst in de ‘oude kerk’

Volgend bericht →