Rioleringswerk in centrum stopt bij start Kerstmarkt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Rioleringswerk in centrum stopt bij start Kerstmarkt.

Lang parkeer mogelijkheid bij villa Via Nova-terrein.Het voorstel van de ondernemers in de Jan Deckerstraat, Passage en Lindenlaan om niet te werken aan het riool als de Kerstmarkten beginnen, is door het gemeentebestuur overgenomen. Dat is het resultaat van het overleg tussen gemeente en VOC. Het blijft de bedoeling om het gehele riooltracé klaar te hebben vóór 16 november a.s.

Mocht dit niet lukken zal het gemeentebestuur aan de raad voorstellen om in te stemmen met een extra krediet om de financiële consequenties van het uitstel op te vangen. De raad zal in haar vergadering van 5 november a.s. hierover debatteren.
Arcadis, de onderneming die de werkzaamheden zal uitvoeren, start komende week. Indien de raad akkoord gaat, worden na 16 november alle bouwhekken weggehaald en de straten begaanbaar gemaakt voor de voetgangers. Er is dan geen bestrating aanwezig maar de straten zijn goed begaanbaar. Gemeente zal het villa Via Nova-parkeerterrein inrichten zodat ‘lang parkeren’ mogelijk wordt. Op de parkeerplaats zal op korte termijn de mogelijkheid bestaan om met een dagtarief van € 4,50 te parkeren.

De ondernemersvereniging VOC is blij met deze ontwikkeling.

KLIK HIER voor meer info over dit onderwertp.
← Vorig bericht

Werk aan de winkel in Schin op Geul.

Nieuw: 'Den Driesch Loop'.

Volgend bericht →