Roda JC oefent tegen Walram 1, beperkte ontvangst bezoekers

Voorpagina » Nieuws » Roda JC oefent tegen Walram 1, beperkte ontvangst bezoekers

Zaterdag 3 juli om 14:00 uur oefent de nieuwe selectie van Roda JC tegen Walram 1 in Sportpark Oost. De B.V.O. (Betaald Voetbal Organisatie, red.) uit Kerkrade is recentelijk gestart met de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioendivisie. In het kader van die voorbereiding komt trainer Jurgen Streppel met zijn nieuwe ploeg naar Valkenburg-centrum.
Vanwege de geldende coronamaatregelen mogen maximaal 225 bezoekers de wedstrijd bezoeken waarvan maximaal 130 supporters langs de lijn mogen staan. De entree is gratis.

Uitgebreid coronaprotocol van toepassing

Het protocol luidt als volgt en iedereen wordt verzocht zich hier strikt aan te houden:

1.      Publiek is toegestaan tot een maximum van 225 bezoekers, waarvan maximaal 130 supporters langs de lijn. De entree is gratis.

2.      Reserveren vooraf is niet noodzakelijk. Wel inschrijven met gezondheidscheck aan de entreezijde Oosterweg is verplicht. Alléén de entree Oosterweg is geopend (entree tennisveld blijft strikt gesloten). Gebruik de aanwezige handgel.

3.      Sportpark Oost is voor publiek vanaf 12:00 uur geopend. En: vol is vol! Bij het bereikte maximum van 225 bezoekers gaat de poort dicht. Supporters uit Kerkrade zijn niet aanwezig; alleen genodigde gasten van Roda JC.

4.      Kom zoveel mogelijk als voetganger of met de fiets naar de wedstrijd. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. Fietsen netjes in de rekken plaatsen.

5.      Rondom het A-veld kunnen maximaal 130 toeschouwers plaatsnemen. Per reclamebord één toeschouwer; maximaal drie toeschouwers indien men tot één huishouden behoort.

6.      In de kantine en op de buitenterrassen kunnen maximaal 95 bezoekers plaatsnemen. Zowel binnen als buiten is zitten verplicht! Per (sta)tafel en picknicktafel maximaal vier gasten. Aan de bar geen gasten op krukken.

7.      Consumpties kunnen in de kantine worden afgehaald bij twee afhaalpunten aan de bar. Volg exact de verplichte looplijnen voor de ingang en uitgang van de kantine.

8.      Tijdens de pauze van de oefenwedstrijd worden consumpties verstrekt in volgorde van de wachtenden in de rij. Betracht daarbij altijd de anderhalvemetermaatregel en volg de looplijnen.

9.      Een buitenbuffet kan niet worden geplaatst vanwege het gevaar van magneetwerking en verzameling van publiek. Respecteer derhalve een wachtrij met de anderhalvemetermaatregel.

10.  Volg altijd strikt de aanwijzingen van de omroeper/speaker en de instructies van de in hesjes geklede stewards, waarvan vier van Roda JC.

11.  Wees voorzichtig met glaswerk. Consumpties mogen niet genuttigd worden langs het veld. Laat geen glazen rondslingeren.

12.  Vanaf 1 juli bedragen de nieuwe consumptieprijzen voor bier en fris € 2,00. Er wordt geen statiegeld verstrekt op plastic flesjes. Deponeer afval in de aanwezige prullenbakken.

Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Vlinderweide Houthem grondig gemaaid

Commissie veegt ‘Versterkingsplan Sociaal Domein’ van tafel

Volgend bericht →