Roda JC op zoek naar Fanclubs in Limburg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Roda JC op zoek naar Fanclubs in Limburg.

Samen bouwen aan Roda JC.Nu de kruitdampen van het meest bewogen seizoen uit de clubhistorie van Roda JC opgetrokken zijn, moeten we zo snel mogelijk weer vóóruit gaan kijken en het positieve gevoel van de laatste weken proberen vast te houden!
Als we één ding hebben geleerd van de afgelopen maanden dan is het wel dat wij jullie, de supporters van Roda JC, keihard nodig hebben. Laten we samen weer trots en passie uitstralen.
Roda JC en haar fans; samen kunnen wij de toekomst aan!Roda JC wil groepen Roda JC supporters, ook wel fanclubs genoemd op roepen om samen te werken met Roda JC. Voorwaarde is dat deze groep supporters bestaat uit seizoenskaarthouders.
Deze fanclubs helpen Roda JC en krijgen daar ook iets voor terug. De fanclubs kunnen bijvoorbeeld nieuwe seizoenskaarthouders of sponsoren voor Roda JC winnen of Roda JC op markten en andere evenementen steunen. In ruil voor deze hulp, krijgen de fanclubs officiële status op de website van Roda JC en ontvangt iedere fanclub een percentage aan inkomsten die zij binnen gehaald hebben door middel van nieuw aangedragen seizoenkaarthouders of nieuw aangedragen MKB-sponsoren.
Deze inkomsten mogen dan besteed worden aan het verbeteren van de sfeer in het stadion of aan maatschappelijke projecten om zo de maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen. Ook zal er een barbecue georganiseerd worden voor de fanclubs.
Je kunt je als fanclub aanmelden via het volgende e-mailadres: rmertens@rodajc.nl. Alle aangemelde fanclubs zullen een reactie ontvangen en een uitnodiging voor een informatieve presentatie over enkele weken. Fanclubs die aanwezig willen zijn bij de presentatie kunnen zich tot 1 juli 2009 aanmelden!Dus meld je aan en wordt nu actief voor Roda JC!

← Vorig bericht

Tsjernobylkinderen vermaakten zich in Walem.

Marjan Quaedvlieg Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Volgend bericht →