Rode bok voor Gert Veenhuizen

Voorpagina » Toerisme » Rode bok voor Gert Veenhuizen

Dit jaar wordt de “Rode Bok” uitgereikt aan Gert Veenhuizen van Landal Green Parks Kasteeldomein de Cauberg. De Oud Prinsen en Oud Ministers van de Sociëteit der Mirlitophile 1879 reiken maar éénmaal per jaar de onderscheiding ‘de Rode Bok’ uit aan een persoon, vereniging of instantie die zich meerdere jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de Valkenburgse cultuur en met name natuurlijk de “Valkebergse Vastelaovend”.
Gert Veenhuizen is sedert zijn komst naar Valkenburg zeer betrokken bij het wel en wee van onze stad. Hij is onder meer een drijvende kracht in de stichting Kerststad en actief bij allerlei wielerevenementen.
Ook de “Vastelaovend in Valkeberg” kan al jaren op zijn steun rekenen. Hij was lid van het jubileumcomité 12 x 11. Maar met name de jeugdcarnaval heeft een grote plaats in zijn hart. Gert was lid van het jubileumcomité in 2009 en hij ondersteunt de jeugdcarnaval nog steeds met raad en daad. De bij de onderscheiding behorende ‘Rode Bok’ en oorkonde worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Rabobank Prinsenbal van de Oud Prinsen en Oud Ministers Sociëteit der Mirlitophile 1879 op zaterdag 4 februari a.s. in de feestzaal van Grand Hotel Voncken aan het Walramplein.
Vorig jaar werd de Rode Bok niet uitgereikt. De laatste persoon die het ereteken ontving was Francois Stevens. “Is er geen geschikte kandidaat wordt de Rode Bok niet uitgereikt”, aldus Jo Noordam van de Mirlitophile.
KLIK HIER voor de laatste uitreiking van de Rode Bok.

← Vorig bericht

Europees Jeugdparlement strijkt neer in Maastricht

Nieuw boek van Jan Schurgers

Volgend bericht →