Rode Bok voor Nancy Hardy-Janssen en Roel van Weersch

Voorpagina » Toerisme » Rode Bok voor Nancy Hardy-Janssen en Roel van Weersch

De ‘Rode Bok’ van de Oud Prinsen en Oud Ministers Sociëteit der Mirlitophile 1879 zal dit jaar uitgereikt worden aan Nancy Hardy-Janssen en Roel van Weersch.
De ‘Rode Bok’ wordt één maal per jaar uitgereikt aan personen, verenigingen of instanties die de Valkenburgse cultuur ondersteunen en uitdragen op allerlei gebied en natuurlijk vooral de ‘Valkebergse vastelaovend’.
Nancy en Roel presenteren voor TV Valkenburg al 11 jaar de grote optocht op carnavalsmaandag in het centrum van Valkenburg. Daarnaast zijn ze op alle activiteiten van alle carnavalsverenigingen van groot tot klein in de hele gemeente Valkenburg aan de Geul aanwezig en doen hiervan verslag via een ander bijzonder initiatief, het Vastelaoveskaffee.
Ook onderhouden ze de website “Vastelaovend in Valkeberg” waar op alle nieuwtjes over de Valkebergse vastelaovend te vinden zijn. Ze zijn ook de drijvende kracht achter de eigen Vastelaovesposter van Valkenburg die dit jaar al weer voor de zesde keer uit komt.
De uitreiking vindt plaats op vrijdag 19 januari tijdens het Prinsenbal op de Haselderhof. Op deze avond zal DJ Rico de muziek verzorgen en zijn er optredens van Marleen Rutten en Ohne Gewähr. De entree bedraagt 11 euro inclusief een welkomsdrankje en hapjes. De zaal gaat open om 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur.
Foto archief TV Valkenburg

← Vorig bericht

Handvol inwoners minder in Valkenburg aan de Geul

Snel duidelijkheid over veiligheid kerstmarkten

Volgend bericht →