Roger Kleijnen, bedrijvige ondernemer

Voorpagina » Toerisme » Roger Kleijnen, bedrijvige ondernemer

Vrijdag 17 maart ontving franchisenemer Roger Kleijnen van Albert Heijn-vestiging in Valkenburg-c. uit handen van Harrie ten Have, voorzitter van de landelijke Vakcentrum-organisatie, het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Dit is hét keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die lokaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kleijnen nam in 2011 deze AH-zaak van zijn vader – hij runde de vestiging tussen 2006 en 2011 – over en is ook nu nog franchisenemer van de AH-vestiging op Plein 92 in Maastricht.
Na de verbouwing van het winkelcentrum prijkt er nu een in het oog springende supermarkt. Roger Kleijnen is een ondernemer die ook heel specifiek de regionale bedrijven zijn gemoderniseerde zaak binnen haalt.
De vernieuwde AH-supermarkt werd de afgelopen periode beoordeeld op 7 criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam met energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en reductie en transport en logistiek. Honderden aandachtspunten liggen hieronder verwerkt voordat het certificaat uiteindelijk toegekend wordt. Kleijnen die de dagelijkse leiding heeft over een honderdtal medewerkers – “Ik ken ze allemaal van naam” – behoort hierdoor bij de absolute kopgroep van vooruitlopende supermarkten op het gebied van onderscheidend en betrokken ondernemerschap. “Iets wat goed past bij de gemeente Valkenburg aan de Geul,” onderstreept wethouder Jan Vermeer bij de uitreiking nog maar eens de veelzijdigheid van Kleijnen die ook een centrale rol vervult in het VOC (Valkenburgs Ondernemers Collectief).
“Lof gaat zeker ook uit naar mijn personeel,” aldus Kleijnen bij de toast met een deel van het personeel. “Samen zorgen we voor een plek waar onze klanten zich thuis voelen. Belangrijk daarbij natuurlijk ons Limburgs assortiment, gekoppeld aan lokale leveranciers. Nog belangrijker is het om het winkelend publiek in Valkenburg weer richting dit mooie centrum te krijgen.”
Foto Frits Feuler, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Hoe praat ik met mijn kind over pesten en social media?

Uitslag verkiezingen ligt ter inzage

Volgend bericht →