Ron Stassen koning schutterij St.Mauritius Strucht.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Ron Stassen koning schutterij St.Mauritius Strucht.

Kermiszaterdag 18 juni a.s. wordt rond 20.00 uur de konings-den aan zijn woning in de Mauritiussingel geplant.Pinksterzondag 12 juni jl. wist de 44-jarige Ron Stassen tijdens het koningsvogelschieten van schutterij St.Mauritius Strucht met het 314e schot de laatste resten af te schieten van de houten koningsvogel. Hij werd hiermee koning 2011 van de Struchtse schutterij. Ron Stassen, die jurist van beroep is, maakt reeds 36 jaar deel uit van de Struchtse schutterij. Hij bekleedt de rang van 2e luitenant en is sinds dit jaar reserve-commandant van schutterij St.Mauritius.
Kermiszaterdag 18 juni a.s. wordt rond 20.00 uur de konings-den aan zijn woning in de Mauritiussingel geplant, waarmee de officiële installatie een feit is.
Bij het persoonlijk kampioenschap op bölkes ging op Pinksterzondag bij de heren de eerste prijs naar Ad Caubo, de tweede prijs naar Den Bekkers en de derde prijs naar Felix Huntjens.
Bij de dames werd Jolanda Lebon kampioen, gevolgd door Netty Stevens op de tweede plaats en Philine v.d. Hove op de derde plaats.
Foto’s Hein Reutersm, Tv Valkenburg © 2011

← Vorig bericht

Schinse zomerkermis met sterkste man.

Zaterdag en zondag Kids Weekend in centrum.

Volgend bericht →