Ronald McDonald kindervallei zoekt vrijwilligers

Voorpagina » Toerisme » Ronald McDonald kindervallei zoekt vrijwilligers

De Ronald McDonald Kindervallei in Houthem is een fantastisch aangepast vakantiehuis voor gezinnen met een zorgintensief kind. Deze gezinnen kunnen hier genieten van een welverdiende vakantie of een weekeindje weg.
Ook kunnen ouders bij de Kindervallei logeren als hun kind revalideert bij kinderrevalidatie Adelante. De Kindervallei wordt grotendeels gerund door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Dit vrijwilligersteam zoekt nieuwe collega’s die net zo enthousiast zijn als zij.
Wanneer dien je beschikbaar te zijn?
Op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Iedere vrijwilliger verzorgt minimaal 12 algemene diensten per jaar, zowel vast als flexibel in te plannen. Tijdens de dienst is de vrijwilliger de gastvrouw of -heer in huis en kunnen gasten bij hen terecht voor vragen en/of een praatje.
Daarnaast bestaan de taken uit huishoudelijke werkzaamheden zoals wassen, schoonmaak- en opruimwerkzaamheden en stofzuigen. Wenselijk is een BHV-diploma. Indien nodig verzorgt de Kindervallei kosteloos deze tweedaagse opleiding.
Interesse? Stuur een mail naar Nicole van Zanten via het mailadres: n.vanzanten@kindervallei.nl  voor een afspraak.

← Vorig bericht

Gebed verdwijnt uit de raadzaal

Ton voor mo­bie­le ko­gel­van­gers

Volgend bericht →