Roy uit Schin op Geul verrast met € 100.000 van BankGiro Loterij

Voorpagina » Nieuws » Roy uit Schin op Geul verrast met € 100.000 van BankGiro Loterij

De 51-jarige Roy uit Schin op Geul is afgelopen week verrast met een ton van de BankGiro Loterij. De prijs is niet fysiek uitgereikt, maar via een videoverbinding vanwege de heersende coronamaatregelen, deelt Yvonne Verschragen van de loterij mee. Het was een grote verrassing voor Roy.

Roy weet wel raad met zijn geldprijs: “Wat een mooie opsteker dit! Ik wil graag een mooie tas voor mijn dochter kopen. Verder wil ik een nieuwe auto en een overkapping in de tuin.”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er € 10.000 uit, elke week € 100.000 en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst € 1 miljoen. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Foto bankgiroloterij

← Vorig bericht

Straatverlichting brandde niet door storing

Programma’s vanaf 31 januari

Volgend bericht →