Dames 1 ging op bezoek naar Fyrfad Maastricht die op dat moment op een 3de plaats staan. In de eerste wedstrijd werd nog weliswaar met miniem verschil met 0-4 verloren. Men had dus nog iets goed te maken. Ook nu weer een zeer gelijk opgaande wedstrijden. S.E.C. moet alle registers opentrekken en de hele selectie is nodig om via 24-26 en 23-25 op een 0-2 voorsprong te komen. Deze sets waren zeer inspannend waardoor het in set 3 even niet meer lukte om er vol voor te gaan (25-13). In set 4 wist men nog een keer alles uit het team te persen en mede door een zeer goede service reeks werd de tegenstand gebroken. Via een duidelijke 14-25 overwinning was de 1-3 zege binnen. S.E.C. klom hiermee zelf naar een gedeelde 3de plaats. In deze klasse staan de nummer 3 en nummer 8 slechts 3 punten van elkaar verwijderd. Het wordt dus nog een spannende strijd de laatste 5 wedstrijden.

Heren 1 had nog een kleine kans om korter bij de koploper ADC 2 te komen. Eerste horde die genomen moest worden was juist het team van ADC 3. Dit team had er alles aan gedaan om hun collega team te helpen. Zo werden er hulptroepen ingeroepen (beschikbare spelers van andere teams) en werd het jonge S.E.C. team op allerlei momenten flink geïntimideerd. In set 1 kon men hier nog rustig onder blijven en wist men met 18-25 te winnen. In set 2 trapte men in de val en bereikte ADC 3 hun doel (25-19). Set 3 was weer voor ADC (19-25). In set 4 kwam S.E.C. op voorsprong maar wist deze op het laatst toch nog met 27-25 te verspelen. Hierdoor knapte er ook iets waardoor ook set 5 met 15-7 verloren ging. Heren 1 blijft wel ruim op een 2e plaats staan die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden. Aanstaande zaterdag komt ADC 2 op bezoek in de Polfermolen en kan men revanche nemen.

Dames 2 won met 2-3 bij Jokers 3 en verdedigde hiermee succesvol de 6e plaats.
Meisjes B wist 1 set te pakken bij ADC MB 2.

Dames recreanten 1 speelde deze week 2 wedstrijden en wist beide wedstrijden niet te winnen tegen Mestreech 2 werd het een 4-0 en tegen Fyrfad 1 een 3-1 nederlaag.

Ook dames recreanten 2 speelden 2 keer. Beide wedstrijden tegen Fyrfad 4 en Jokers 1 werden met 3-2 gewonnen.

Heren recreanten won met 4-0 van Mestreech 2. Het combi heren team net Vludoc wist tenslotte geen set te winnen in de streekderby tegen Jokers 1 (4-0).

De gegevens werden aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.C. Valkenburg, ook fotograaf