S.E.C.-Dames 1 wint van Accretos/Roggel

Voorpagina » Toerisme » S.E.C.-Dames 1 wint van Accretos/Roggel

Dames 2 beet de spits af tegen VC Patrick/Echt. De S.E.C. dames speelden een zeer degelijke wedstrijd tegen een tegenstander met veel lengte in het team. Via 25-19, 25-17, 25-22 en 25-21 werd het een duidelijke 4-0 overwinning. Voor dit team was het de derde overwinning op rij en een voorlopige 1ste plek in de stand.
Dames 1 begon rommelig aan de wedstrijd tegen Accretos/Roggel. Vooral in de eerste set maakte S.E.C. te veel eigen fouten. De eigen service mislukte te vaak en ook de passing ging te vaak mis. Dit resulteerde in een 22-25 verlies in set 1. Langzaam kwamen de dames beter in het spel en wist men de tegenstander onder druk te zetten. Via driemaal 25-22 wist men de wedstrijd te draaien en dus met een zeer constante score met 3-1 te winnen. Uiteindelijk een terechte en verdiende overwinning.
In de wedstrijd van Dames Recreanten 2 tegen Blok 2 moest een vijfde set de beslissing brengen. Via 19-25, 25-18, 24-26 en 25-21 werd het 2-2. Set 5 ging uiteindelijk met 10-15 naar de tegenstander maar de dames konden tevreden terugkijken op een spannende en gelijk opgaande wedstrijd.
Dames recreanten 1 kreeg het zeer sterke en ervaren Blok 1 op bezoeken. In de eerste set moest men nog erg wennen aan de harde aanvallen en service van deze tegenstander. Daarna kon men nog redelijk tegenstand bieden maar uiteindelijk bleef Blok te sterk en verloor S.E.C. dus met 0-4.
Het meisjes B-team speelde haar eerste wedstrijd tegen VC Landgraaf. Tot halverwege de sets wist men enkele malen nog bij te benen. Landgraaf beschikte over enkele zeer sterk serverende speelsters. Deze maakten steeds het verschil waardoor de S.E.C.-meisjes uiteindelijk te kort kwamen en de wedstrijd met 0-4 verloren.
De gegevens werden aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.V. Valkenburg.

← Vorig bericht

TV Gids TV Valkenburg programma's vanaf 15 oktober

Uitslagen handbalcompetitie van afgelopen weekeinde

Volgend bericht →