S.E.C. teams goed van start na karnavalsreces

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » S.E.C. teams goed van start na karnavalsreces

Heren 1 verloor partij en staat tweede in de ranglijst.Deze week gingen de S.E.C. teams weer van start met thuiswedstrijden en was het de vraag hoe men na deze periode weer van start ging.
Dames 1 is nog steeds verwikkeld in een gevecht om klassebehoud te realiseren. Tegen de nummer 8 VC Limac ging men prima van start en wist de tegenstander te overbluffen door met 25-12 te winnen. Daarna ontstond een gelijk opgaande strijd. De 2e set werd jammer genoeg nipt met 23-25 verloren waarna de 3e set met dezelfde cijfers werd gewonnen. limac kwam nog een keer goed terug door met 16-25 een 5e set af te dwingen. Nu was het weer SEC dat aan het langste eind trok door met 15-10 te winnen en 3 zeer belangrijke setpunten te scoren.
Het dames recranten team speelde tegen Fyrfad 2 en kwam geen enkel moment in gevaar. Door met duidelijke cijfers de volle 4-0 winst te pakken doet dit team nog steeds mee in de strijd om de bovenste plekken in deze competitie.
Heren 1 (nummer 2) kreeg ADC 2 (nummer 4) op bezoek. Vooraf werd deze ontmoeting als lastige wedstrijd beschreven. Uiteindelijk bleek dat S.E.C. geen topdag nodig had om ADC te verslaan. Via 25-20, 25-23, 25-15 en 25-21 werd het 4-0 en bleef de stand op de ranglijst ongewijzigd. S.E.C. blijft nummer 2 met 3 punten achter op nummer 1 VC Heerlen en 3 punten voor op nummer 3 Jokers.
Heren 2 (nummer 3) kreeg koploper Tornado Vijlen op bezoek. SEC was er op gebrand om in deze streekderby voor een verassing te zorgen. In de 1e set was het meteen raak door na een spannende strijd met 25-23 te winnen. Ook in de 2e set was er sprake van een gelijkopgaande strijd. In een rommelige eindfase wist nu Tornado de verhouding te herstellen door met 22-25 te winnen. Dit was ook het moment dat SEC niet meer kon aanklampen. Tornado won uiteindelijk met 3-1 door de volgende sets met 17-25 en 13-25 winnend af te sluiten. heren 2 blijft nog steeds de nummer 3 in deze competitie.
Het combi-jongens B-team wist voor het eerst te winnen in de nieuwe B poule. Tegenstander Voluntas was het slachtoffer. Via 25-12, 25,17 enn 25-19 kwam men op een duidelijke voorsprong. In de 4e en laatste set speelde men iets ongeconcentreerd waardoor deze met 21-25 werd verloren. uiteindelijk dus een mooie 3-1 winst.

Gegevens zijn aangeleverd door Ruud Janssen van SEC

← Vorig bericht

Alle kerststad spullen Kerststad in rook opgegaan.

Sibbe MC 1 won thuis van Elsloo ’72 3 met 9-1.

Volgend bericht →