S.E.C.-teams succesvol

Voorpagina » Nieuws » S.E.C.-teams succesvol

Afgelopen zaterdag 19 maart wonnen Dames 1 en Heren 1 van S.E.C. hun wedstrijden tegen respectievelijk Bach en VC Landgraaf 3. De heren kregen weinig tegenstand van de Landgraafse gasten die incompleet aan de strijd moesten beginnen. Resultaat was een duidelijke 4-0 zege voor S.E.C. met een afgetekend puntentotaal van 100-42. De koppositie is nu stevig in handen, het is dus zaak om gedurende de komende weken deze mooie plek vast te houden.

SEC dames

Dames 1
De formatie van trainer John Hendriks speelde een van haar mindere wedstrijden tegen het lager geklasseerde Bach. De eerste set werd met 13-25 zelfs duidelijk verloren, waarna in het volgende bedrijf via 25-18 de stand weer in evenwicht kwam. Het bleef stuivertje wisselen, want Bach kwam opnieuw op voorsprong door de derde set met 23-25 te winnen. S.E.C. was nu wakker geschud en behaalde uiteindelijk toch nog een 3-2 zege. Resultaat is dat in de promotieklasse een mooie vierde plaats wordt bezet.

Programma
Aanstaande woensdag 23 maart spelen beide teams een uitwedstrijd. Dames 1 speelt in Kerkrade tegen Furos, terwijl de heren in Landgraaf aantreden tegen dezelfde tegenstander van afgelopen zaterdag.

Informatie en foto aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

Subsidie voor drie Valkenburgse stichtingen

Valkenburgse oorlogsheld Henk Menzel overleden

Volgend bericht →