S.E.C. teams verdedigen koppositie succesvol

Voorpagina » Nieuws » Sport » S.E.C. teams verdedigen koppositie succesvol

Met nog wedstrijden te gaan tot het einde van de competitie moeten maar liefst 3 S.E.C. teams wekelijks proberen de aanvallen op hun koppositie te verdedigen. Deze week lukte dit in iedergeval weer.
Dames 1 speelde een van de mindere wedstrijden van dit seizoen tegen nummer 3 Jokers 5. De dames merken dat de prestatie druk elke week hoger wordt. Het lukt nog niet om de spanningen om te zetten in positieve energie. Ondanks het mindere spel wist men via een nipte 29-27 en 25-22 op een 2-0 voorsprong te komen. In de 3e set gebeurde wat eigenlijk al de hele wedstrijd in de lucht hing via 17-25 werd een set afgegeven. Dit was pas het 3e set verlies van de hele competitie. In de 4e set wist men weer duidelijk met 25-10 te winnen waardoor de schade beperkt bleeftot 1 puntverlies. De dames staan nu 7 punten voor op Maasdal, de tegenstander van komende week. Het dames recreanten team speelde op routine tegen rode lantaarndrager Grovoc en wist via 25-14, 25-21, 25-13 en 25-22 met 4-0 te winnen.
Nummer 2 Tornado verspeelde deze week punten waardoor S.E.C. nu 3 punten los staat aan kop van deze klasse. Heren 1 kreeg middenmoter Furos 2 op bezoek. Deze jonge tegenstander was niet opgewassen tegen de S.E.C. heren. Via 25-14 en 15-13 werd een duidelijke 2-0 voorsprong genomen. S.E.C. verslapte enigzins en Furos bleef vooral goed verdedigen waardoor het meer een gelijkwaardige wedstrijd werd. Op de beslissende momenten was het toch de ervaring van S.E.C. die de doorslag gaf (25-23 en 25-21).
Heren 1 blijft op 4 punten voorsprong van Mestreech 2 de ranglijst aanvoeren. Het meisjes C team wist de lijn van afgelopen weken vast te houden. Na een
1-2 achterstand wist men knap een 5e set af te dwingen tegen ADC. Deze werd weliswaar nipt met 15-11 verloren maar men kon zeker weer tevreden zijn over de 2 wedstrijdpunten.
Het jongens C-team speelde een nmindere wedstrijd waardoor de score beperkt bleef tot 1 wedstrijdpunt. ADC 2 won met 3-1 waardoor SEC op de 7e plaats blijft.
Het B jeugd team verloor met 0-4 van Furos Kerkrade.

← Vorig bericht

Goed weekend HV Iason.

Falco teams ongeslagen.

Volgend bericht →