S.E.C. verspeelde belangrijke punten.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » S.E.C. verspeelde belangrijke punten.

Jongens B team gaf goed tegenstand tegen koploper Schrijen Lippertz VCV.

Met nog maar enkele wedstrijden te spelen verspeelden zowel dames 1 als heren 1 belangrijke punten. beide teams gingen op bezoek bij Furos Kerkrade. Heren 1 dat nog steeds in de race was voor het kampioenschap mocht eigenlijk niets meer verliezen. In de 1e set ging men dan ook geconcentreerd en degelijk van start waardoor deze set (te) makkelijk met 18-25 werd gewonnen. Furos kwam beter in het spel, kregen de pass beter onder controle en hun middenmensen werden effectiever in stelling gebracht. S.E.C wist de 2e set ook nog te winnen maar dit keer nipt met 23-25. Deze waarschuwing werd onvoldoende opgepakt. S.E.C. bleef matig spelen en dit keer ging de winst (wederom met nipte cijfers) met 25-23 naar Furos.

Ook in de 4e set eenzelfde beeld en voor de 3e keer stond er een 25-23 stand op het scorebord waardoor Furos de 2-0 achterstand wist om te buigen in een 2-2 stand en een 5e set wist af te dwingen. S.E.C. moest ook in deze set via 15-11 de meerdere erkennen in Furos. Kortom een dure nederlaag waardoor S.E.C. alleen in theorie nog kansen heeft voor de titel en hier mede afhankelijk is van de andere kandidaten.

Dames 1 ging na de overwinning van verleden week vol vertrouwen op bezoek bij Furos. Helaas dacht Furos hier anders over en stuurde onze dames via 25-17, 25-20, 25-11 en 25-22 met een 4-0 nederlaag naar huis. S.E.C. blijft wel op de 10e plaats maar door de versterkte degradatie dit seizoen is dit niet voldoende voor klassebehoud.
Heren 2 speelde een zeer constante en gelijkwaardige wedstrijd tegen Schrijen Lippertz VCV. S.E.C kwam door 2x 21-25 op een 0-2 voorsprong. De 3e set eindigde ook in 25-21 maar dit keer voor VCV. Door de 4e set met 18-25 te winnen werd het uiteindelijk 1-3 voor SEC waardoor dit team de 3e plek wist te behouden.
Het jongens B team gaf bij vlagen goed tegenstand tegen koploper Schrijen Lippertz VCV. Dit was echter niet genoeg om deze tegenstander echt in problemen te krijgen VCV won met 4-0 maar SEC hield er toch een goed gevoel aan over.
Het meisjes C team ging met duidelijke cijfers ten onder tegen VC de Heeg. Dit team bestaande uit meisjes die gemiddeld 1 tot 2 jaar ouder waren was duidelijk te sterk.
A.s. zaterdag spelen de SEC teams weer thuiswedstrijden in de Polfermolen.

Gegevens zijn aangeleverd door Ruud janssen van VC SEC Valkenburg.

← Vorig bericht

Winst voor Ready 2 tegen Fürst.

Inzet Walram werd beloond met derde zege.

Volgend bericht →