Sacramentsprocessie tekst door noordelijke deel Broekhem

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Sacramentsprocessie tekst door noordelijke deel Broekhem

Zondag trekt de Sacramentsprocessie door het noordelijke deel van Broekhem. Dit jaar is het zelfs het 750ste jubileumjaar van het Sacramentsfeest. “Reden te meer dat het een mooie Sacramentsprocessie wordt”, zegt pastoor John Burger.  De processie start om 9.45 uur vanaf de St.Josephkerk.
De route is als volgt: Koningswinkelstraat, Broekhem, Bosstraat, Aan de Krombunder, Aan de Leimkoel rust-altaar, Aan de Brikkenove, Roevoetsstraat, Henri Hermansstraat, Dr.Ariënsstraat, Seringenstraat rustaltaar, Kloosterweg, Rozenstraat, Azaleastraat, Dr. Ariënsstraat, Parallelweg, Cremerstraat en terug naar de kerk.
Na afloop is in de kerk een sluitingsdienst met dankwoord.
Indien de processie door uw straat komt vraagt het processiecomité u om uw medewerking om de straat te versieren, auto’s tijdelijk te parkeren in een van de andere straten waar de processie niet voorbij komt, het uithangen van de Nederlandse of de Limburgse vlag of mee te helpen met het plaatsen van processiepaaltjes en het hangen van de vlaggetjes of het maken van een zandtapijt. Mail je deelname aan: jburger@hetnet.nl
De processie gaat altijd door, ook bij slecht weer. Slechts in uitzonderlijke omstandigheden zal de processie niet doorgaan.

← Vorig bericht

Berg '28 vecht als leeuwen maar redt het niet

Mei was een zonnige, droge en vrij koude maand

Volgend bericht →