Sacramentsprocessie trekt door Schin op Geul

Voorpagina » Toerisme » Sacramentsprocessie trekt door Schin op Geul

De Sacramentsprocessie in de parochie  van de H.Mauritius in Schin op Geul wordt aanstaande zondag, 19 juni, gelopen. De H.Mis op processiezondag begint om 9.00 uur en om 9.45 uur vertrekt de processie. De afsluiting is op het Kerkplein. Na de processie is er geen H.Mis.
De route is als volgt: Kerkplein – Hoogbeek – Kapelletje Schoonbron (altaar) – Valkenburgerweg – Panhuis – Breeweg (altaar) – Mauritiussingel – Tolhuisstraat – Kerkplein (altaar).
De opstelling is als volgt: Misdienaars met kruis – Fanfare St. Cornelius – Apostelgroep – Herengroep met Mariabeeld – Kinderen van groep 1 – 2 en 3 – Roze groep – Maria met engeltjes – Witte groep – Mannen en Vrouwen – Schutterij St. Mauritius – Misdienaars – Allerheiligste met Hemeldragers – Kerkbestuur – Gemeentebestuur – Dameskoor Vivace – Mannenkoor Inter Nos – Vlaggendragers. Net zoals vorige jaren vormen mannen en vrouwen één groep; willen de deelnemers hier s.v.p. alert op te zijn. De opstelling begint vanaf de pastorie, Hoogbeek 23. Zorg voor onderlinge aansluiting. Volg de aanwijzingen van de begeleiders van de processie.
Bloemen kan men brengen bij mw. Tiny Eijssen-Didden, Warande 13, op vrijdag 17 juni en op zaterdag 18 juni vóór 9.00 uur.
Bij slecht weer wordt de beslissing over het WEL of NIET doorgaan van de processie na de H.Mis van 9.00 uur door het Kerkbestuur genomen.
Foto Hein Reuters, TV Valkenburg © 2015/2016

← Vorig bericht

Azerbeidzjan-middag in Fonterhof in Berg

VV Walram trapt af voor het nieuwe seizoen

Volgend bericht →