Samen eten in Houthem, da’s toch gezellig?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Samen eten in Houthem, da’s toch gezellig?

Kan in Huize Vroenhof en in gemeenschapshuis de Holle Eik.Binnenkort kunnen inwoners van Houthem – St. Gerlach samen een warme maaltijd gebruiken. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook gezellig. Elke deelnemer kan de samenstelling van de maaltijd zelf bepalen. Deze activiteit start op donderdagmiddag, 14 maart om 12.30 uur in gemeenschapshuis de Holle Eik.
Bij wijze van proef bieden de exploitant van de Holle Eik en Cicero Zorgcentrum Vroenhof op uitnodiging van de dorpsraad van Houthem-St. Gerlach gedurende drie maanden de mogelijkheid om op donderdagmiddag gezamenlijk een warme maaltijd te nuttigen. Deelnemers kunnen naast het voorgerecht kiezen uit 2 mogelijkheden voor een hoofdgerecht en een nagerecht.

Een menu is vanaf nu verkrijgbaar bij de Holle Eik of bij Huize Vroenhof. Tot uiterlijk twee dagen voor de donderdag kan een ieder z’n keuze, onder opgave van naam en adres, telefonisch of per e-mail doorgeven. De kosten voor deze drie gangenmaaltijd bedragen € 6,75 per maaltijd.
Dit samenzijn is op de eerste plaats bedoeld voor oudere inwoners en mensen met een beperking, maar ook andere inwoners zijn welkom.

← Vorig bericht

Provincie Limburg stimuleert bouw Centrumplan.

Bestemmingsplan Croix de Bourgogne nog niet definitief.

Volgend bericht →