SamenLoop voor Hoop zoekt vrijwilligers

Voorpagina » Toerisme » SamenLoop voor Hoop zoekt vrijwilligers

Op 19 en 20 september 2020 wordt in Valkenburg aan de Geul een SamenLoop voor Hoop georganisserd. Tijdens deze bijzondere 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan!
Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens onze SamenLoop geld ingezameld voor kanker-onderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten.
Wil jij je inzetten voor de SamenLoop maar wil je eerst nog meer informatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 18 september 2019 in Café aan de Kirk te Sibbe.
Tijdens deze bijeenkomst worden filmpjes getoond over de SamenLoop en informatie gegeven over een SamenLoop en wat er nodig is om dit te organiseren. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ook contact opnemen met Pieter Van den Hof (voorzitter) via 06 41260415 of pietervandenhof@gmail.com

← Vorig bericht

Start realisatie "Kint hotel" in Pradoegebouw

Drie exposities Vrede en Bevrijding in schatkamer St. Gerlach

Volgend bericht →