Samenwerking tussen VVV Aken en Valkenburg via flyer

Voorpagina » Nieuws » Samenwerking tussen VVV Aken en Valkenburg via flyer

Woensdag 7 december 2016 brachten Matthias Glotz, de directeur van de Akense VVV/Aachen Tourist Service en Eric Geurts, gedeputeerde Provincie Limburg een bezoek aan de Gemeentegrot kerstmarkt. Bijzonder omdat de directeur van de VVV in Aken voor de eerste keer een bezoek brengt tijdens de kerstperiode aan het Geulstadje.
Anya Niewierra, directeur VVV Zuid-Limburg en Jo Römling van de Gemeentegrot-kerstmarkt namen de heren mee naar de oudste en grootste kerstmarkt van Valkenburg, de Gemeentegrot aan de Cauberg. Hier werden ervaringen uitgewisseld tussen de aanpak van de kerstmarkt in Aken en de kerstmarkten in Valkenburg. De doelgroep is immers hetzelfde en de aandacht en zorg die aan de kerstmarkten wordt besteed ook.
De samenwerking krijgt in de Euregio steeds meer gestalte, er is bijvoorbeeld een flyer beschikbaar over alle te bezoeken kerstmarkten in de Euregio. Dit kan uiteindelijk voor alle partijen extra bezoek en overnachtingen opleveren omdat het gebied een breed aanbod heeft met kerst.

← Vorig bericht

Tien maal de Cauberg op fietsen

Limburg brengt Romeins verleden tot leven

Volgend bericht →