Schaatsbaan in kerstperiode bij Par'Course

Voorpagina » Toerisme » Schaatsbaan in kerstperiode bij Par'Course

Valkenburg krijgt tijdens de kerstperiode een heuse schaatsbaan. Het wordt een 300 vierkante meter baan die op het terrein van Par’Course in de Plenkertstraat aangelegd wordt. De baan wordt overkapt dus ook met slecht weer is het fijn schaatsen. De baan gaat  15 november open, tegelijkertijd met het openen van alle andere kerstattracties in Valkenburg-centrum. Tot aan het einde van de kerstvakantie is de ijsbaan geopend. De ijsbaan is een initiatief van The PEPr Company die ook de kerstmarkt in de Gemeentegrot organiseert.
Schoolschaatsen en curling
Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn schoolklassen op gereserveerde momenten van harte welkom en zijn er speciale kinderfeestarrangementen. Ooit al eens curling gespeeld? In Valkenburg kan het! Kom met je bedrijf of vereniging naar Valkenburg on Ice en doe mee aan de curlingcompetities. En sluit jouw dag af in het Winterchalet.
Winterchalet
Direct aan de ijsbaan staat het Winterchalet. In dit winterse café kan er genoten worden van een hapje en een drankje. Dat allemaal in een gezellige, bourgondische en “gemütliche” sfeer. Kom een keer een gezellig drankje doen. Maak je bedrijfsuitje hier compleet of kom naar een van de diverse activiteiten. De openingstijden van de ijsbaan zijn van 10.00 tot 22.00 uur. 
Het is niet de eerste keer dat een schaatsbaan tijdens de kerstperiode geopend is. Al enkele jaren wordt in het Sprookjesbos een schaatsbaan van 240m2 geëxploiteerd. En in Santa’s Village op het Th.Dorrenplein is een vijftal jaar geleden een kunststofbaantje gelegd van 5 bij 5 meter. Na een jaar werd dit initiatief weer beëindigd.
Foto Pepr Company

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 27 oktober

Onduidelijkheden rond stemprocedure B.I.Z.

Volgend bericht →