Schamele puntenoogst voor HV Iason.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Schamele puntenoogst voor HV Iason.

Senioren 3 team teruggetrokken uit de competitie.HV Iason Senioren 1 speelde thuis tegen OBW. Ondanks het harde spel van de tegenstander domineerde de thuisclub. Via 4-1, 5-4, 8-4 naar een ruststand van 12-8. Vervolgens werd de partij rustig uitgespeeld dat leidde tot een overwinning van 25-17.
Dames A speelde tegen Wijnandia. In het begin was het een gelijk opgaande partij met een ruststand van 5-7. In de tweede doorgang werden de kansen beter benut door de tegenstander, waardoor Iason dames A met 14-18 verloor.

Het Dames B-team speelde een uitwedstrijd tegen Kortessem, op een D-veld. Te hard spel van de tegenstander en een scheidsrechter die veel toeliet resulteerde in een 19-5 eindstand voor de thuisclub.
Dames D speelde ook uit tegen een overheersend BFC. Ruststand 1-8. In de tweede helft lukte scoren iets beter maar er werd toch verloren met 6-21.
Senioren 3 tenslotte heeft zich teruggetrokken uit de competitie. Er kunnen te weinig speelsters door blessures en zwangerschappen opgesteld worden.
Gegevens zijn aangeleverd door Phily Geraards van HV Iason

← Vorig bericht

Vilt Bequick 2 won met goed spel van Gemini.

Puntje voor dames VC S.E.C.

Volgend bericht →