Schildersplein Mont Martre aan de Geul

Voorpagina » Toerisme » Schildersplein Mont Martre aan de Geul

Zondag 17 juni is het Casinoplein en omgeving vanaf 11.00 uur weer het domein van vele verschillende kunstenaars als het kunstenaarsplein “Mont Martre aan de Geul”.
De Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul heeft ook dit jaar vele kunstenaars van diverse disciplines uitgenodigd om deel te nemen aan “Mont Martre aan de Geul”.
Kunstenaars zullen actief aan de slag gaan met de realisatie van een kunstwerk en op interactieve wijze zijn/haar passie voor de kunst uitdragen aan het publiek.
De aanwezige kunstenaars bieden de bezoekers een veelzijdig en afwisselend aanbod van goede kwaliteit binnen de schilderkunst en andere kunstdisciplines.
Dit zorgt voor een gezellige sfeer en geeft bezoekers de gelegenheid om de kunstenaar gade te slaan tijdens het werken en om met de kunstenaar in gesprek te komen.
Ook de jeugd wordt uitgedaagd om aan de slag te gaan en zijn/haar eigen creativiteit te tonen. Zij worden in de gelegenheid gesteld om, onder begeleiding van enkele leden van Creatief Vaals en de Kunst en Cultuurraad Valkenburg a/d Geul, actief aan de slag te gaan met het beschilderen van diverse voorwerpen of het knutselen van een klein kunstwerkje tussen de kunstenaars. Het resultaat op het einde van de dag wordt uiteraard hun eigen trotse bezit
Dit alles vindt plaats in een gezellige muzikale Franse sfeer met live muziek van Thijs Post, Caroline Hofman en Jo Handels. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen de bezoekers genieten van kunst en muziek.

← Vorig bericht

Sacramentsprocessie van Oud-Valkenburg

VV Berg '28 gedegradeerd

Volgend bericht →