TC Geuldal@schooltennis in de Polfermolen

Voorpagina » Toerisme » TC Geuldal@schooltennis in de Polfermolen

Gedurende een drietal weken heeft de tennisleraar van TC Geuldal, Bjorn Boumans, maar liefst 500 basisschoolleerlingen kennis laten maken met de tennissport. Al vaker werden er tijdens de gymlessen van groep 3 tot en met 8 tennislessen aangeboden; in de tenniscompetitie zijn dit de categorieën rood, oranje en groen.
Nieuw echter is het kleutertennis, de categorie blauw, waarbij kinderen van groep 1 en 2 met behulp van aangepaste materialen de eerste beginselen van tennis leren. Voor Bjorn was dit een nieuwe uitdaging, die hij met veel enthousiasme en kundigheid heeft volbracht. Kinderen bewegen van nature graag en heel veel kids waren dan ook super gemotiveerd.
Bij tennis is goed ´voetenwerk´ van enorm groot belang. Daarom kwam bij de schooltennislessen ook de ontwikkeling van de grove motoriek en de oog˗handcoördinatie aan bod. Juist op deze jonge leeftijd zijn deze vaardigheden makkelijk aan te leren.
Aan de TC Geuldal@school activiteit is een kleurplaatwedstrijd verbonden, waarmee een gratis lidmaatschap gewonnen kan worden. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Family Grand Opening op 2 april op het park van TC Geuldal. Bovendien kunnen de kids inschrijven voor zeven kennismakingslessen voor € 35 (zonder verplichting lidmaatschap).
Foto’s: TC Geuldal

← Vorig bericht

Reanimeren met Roda JC

Initiatiefvoorstel voor bouw optochtloods in de maak

Volgend bericht →