'Schouwers' langs de deurvoor aanleg glasvezel.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » 'Schouwers' langs de deurvoor aanleg glasvezel.

In de kernen Valkenburg-c, Berg, Schin op Geul en Broekhem.Het glasvezelnetwerk in de kernen Valkenburg-c, Berg, Schin op Geul en Broekhem wordt door aannemer BAM Infratechniek Telecom BV aangelegd. Om het proces optimaal te laten verlopen worden diverse woningen in Valkenburg tevoren door zogenaamde schouwers bezocht. Ze bekijken samen met de bewoners wat de meest geschikte plaats is om de glasvezelkabel de woning binnen te brengen.
In overleg wordt bepaald waar het glasvezelmodem komt te hangen. De schouwers dienen zich te allen tijde te legitimeren met een Reggefiber-pas.
De schouwers zijn te herkennen aan een oranje hesje met het logo van Reggefiber. Dat moeten zij dragen. Mochten inwoners twijfelen of de persoon aan de deur namens Reggefiber of de aannemer komt, dan kan er contact opgenomen worden met de aannemer via 043 799 99 05. De aannemer weet wanneer er in welke wijk geschouwd wordt.
Ieder huishouden dat nog geen abonnement op glasvezel heeft afgesloten bij een serviceprovider, ontvangt vier weken voor de start van de werkzaamheden in de straat een informatiepakket van Reggefiber.

← Vorig bericht

Heuvelland judotoernooi in Houthem.

Woensdag inloopavond verkeer in Houthem.

Volgend bericht →