Schutterij trakteert gemeenschap.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Schutterij trakteert gemeenschap.

Houthem krijgt zaterdag gratis passe-partout.Zaterdag 7 mei trakteert de Houthemse schutterij, St. Martinus, haar inwoners als dank voor de jarenlange ondervonden steun en sympathie. Tijdens een rondgang bieden de schutters zaterdagmiddag hun dorpsgenoten een gratis passe-partout aan voor het schuttersweekend van 3 t/m 5 juni.
Met het gratis passe-partout ter waarde van € 12,= per huishouden is er gratis toegang tijdens het gehele schuttersweekend en 2 gratis consumpties en gratis toegang tot de grote Taptoe op vrijdag.

Tijdens de rondgang is het mogelijk zo lang de voorraad strekt voor slechts 5 euro passepartouts bij te kopen voor partner, kinderen, familie of vrienden.
Vanaf 7 mei zijn tevens de tribunekaarten voor de taptoe te koop en is het mogelijk in te schrijven voor het Houthems Zestalschieten.
U kunt taptoekaarten kopen tijdens de rondgang of daarna bij Gemeenschapshuis De Holle Eik, tankstation Frissen, Cafe ´t Witte Paerd, Sportcafe Victor en VVV Valkenburg.
De schutterij zoekt nog enkele medewerkers die met name zondag 5 juni een handje willen helpen bij de ontvangst van duizend schutters en duizenden bezoekers.

Foto Loe Geraards

← Vorig bericht

Montmartre aan de Geul.

Werk aan Rijksweg verloopt voorspoedig.

Volgend bericht →