Spannende wedstrijd tegen Accretos

Voorpagina » Nieuws » Spannende wedstrijd tegen Accretos

S.E.C. Dames 1 speelde uit tegen nummer 11 Accretos. Een tegenstander die verleden week nog 1 punt wist te behalen tegen medekoploper Stravoc. Onze dames waren dus gewaarschuwd. In set 1 waren beide teams tot 6-6 aan elkaar gewaagd daarna kwam S.E.C. via 6-11 en 11-21 op een ruime voorsprong. Uiteindelijk werd met 14-25 gewonnen.
Accretos gaf zich nog niet gewonnen en gaf in set 2 veel tegenstand. De S.E.C. motor haperde even want Accretos kwam via 8-4 en 10-07 op voorsprong. Punt voor punt knokten de S.E.C. dames zich terug in de wedstrijd en via 15-20 kwam men weer op voorsprong. Accretos kwam nog een keer kort bij en wist het met 22-23 nog spannend te maken. Als je mee wilt doen voor de koppositie moet je dergelijke sets echter winnen en dat deden onze dames met 22-25.
De tegenstand was gebroken en via 12-25 en 14-25 stond er uiteindelijk een duidelijke 0-4 overwinning op het scorebord. Medekoploper Stravoc verspeelde 1 punt waardoor onze dames nu gelijk aan kop staan met VC Bach en Stravoc op plek 3 volgt met 1 punt achterstand. Met nog twee wedstrijden te spelen dus een zeer spannend slot in deze klasse.
Aanstaande zaterdag is er geen programma. Zaterdag 6 april spelen de dames weer een thuiswedstrijd vanaf 18:00 uur in de Polfermolen.


Heren 1 ging op bezoek bij koploper en kampioen VC Sittardia 2. Op momenten kon men nog goed bijblijven maar uiteindelijk was Sittardia een maat te groot en de terechte kampioen in deze klasse. Aan de goede reeks van onze heren kwam dan ook via 25-19, 25-13, 25-23 en 25-9 een einde. Met nog 2 wedstrijden te spelen ook hier een spannend slot maar dan om degradatie te ontlopen.
Gegevens en foto aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 24 maart

Uitslagen amateurvoetbal van 24 maart

Volgend bericht →