SEC dames naar 3e klasse

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » SEC dames naar 3e klasse

Dames 1 heeft via de promotiewedstrijden een plaats in de 3e klasse weten te veroveren. Na een goed seizoen waarbij het kampioenschap net niet gehaald werd kwam de beloning dus via de promotiewedstrijden. S.E.C. moest hiervoor wel nog eens pieken. Er moesten 3 wedstrijden van 2 sets gespeeld. De nummer 1 en 2 uit deze vierkamp kreeg dus een plek in de 3e klasse. De eerste wedstrijd tegen Bach verliep nog makkelijk. Beide sets werden met groot verschil gewonnen. Gelijktijdig speelden Furos tegen Grashoek een 1-1 gelijk spel en bleek dat deze tegenstanders veel meer in huis hadden.
S.E.C. moest dis op zoek naar haar beste spel. In de eerste set tegen Furos kwam op een 19-12 achterstand. SEC kwam echter steeds beter in haar spel. Uiteindelijk ging de set nipt via 27-25 naar Furos. De ommekeer was echter gemaakt en werd in de 2e set gecontinueerd met als gevolg een duidelijke 25-12 setstand voor SEC en een 1-1 wedstrijduitslag.
De 3e wedstrijd moest dus de beslissing brengen. Ook Grashoek bleek een sterke tegenstander maar SEC wist wederom te pieken via 25-19 en een spannende 2e set, 25-23 werd wederom met 2-0 gewonnen.
SEC werd dus 1e in deze poule en zette dus een kroon op het seizoen.
‘s-avonds kon tijdens de jaarlijkse feestavond dit succes meteen gevierd worden en worden de dames met hun trainers gehuldigd

← Vorig bericht

Beperkt programma voor Ready

Nederlaag Walram1

Volgend bericht →