S.E.C. wint laatste wedstrijd van dit jaar

Voorpagina » Toerisme » S.E.C. wint laatste wedstrijd van dit jaar

Zondag stond dan echt de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2019 op het programma. S.E.C.-dames 1 speelde de uitwedstrijd tegen HHC/Hornerheide. Dit was al de 1e wedstrijd uit de 2e helft. In de thuiswedstrijd wisten de S.E.C. dames al te stunten tegen de huidige nummer 2 door met 4-0 te winnen.
De S.E.C.-dames gingen ook nu weer bijzonder goed van start. HHC werd compleet verrast en vrij snel stond 11-25 op het scorebord. In de 2e set was HHC over de schrik heen en ging het tot 19-20 gelijk op. Door o.a. een goede servicereeks werd ook deze set (21-25) gewonnen. In set 3 en 4 leek het alsof de krachten verspeeld waren waardoor HHC via 26-16 en 25-19 een vijfde set wist af te dwingen. S.E.C. ging er nog eens vol voor en wilde deze wedstrijd absoluut winnend afsluiten. Na een 6-11 voorsprong kwam HHC weliswaar nog eens terug maar op 11-14 wist S.E.C. een ace te slaan en de set en de wedstrijd dus winnend met respectievelijk 11-15 en 2-3 te winnen.
Wederom een mooie prestatie om de nummer 2 opnieuw te verslaan en een mooi gevoel om met een kleine stop de feestdagen te beginnen. Op 11 januari beginnen de dames als de wellicht verrassende nummer 4 in de competitie weer van start in de volgende thuiswedstrijd tegen ADC.
Verslag Ruud Janssen en foto Axel Simons, S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

Deel Valkenburgerstraat Berg is klaar

Davy Bardoul is Nederlands Kampioen Tafelvoetbal

Volgend bericht →