Nog geen overeenstemming Wyckerveste, Shimano en gemeente

Voorpagina » Toerisme » Nog geen overeenstemming Wyckerveste, Shimano en gemeente

Er is nog geen akkoord over de komst van het prestigieuze Shimano Experience Center in Valkenburg, aldus de website 1Limburg.
De Provincie Limburg, de gemeente Valkenburg aan de Geul, Shimano en projectontwikkelaar Wyckerveste bereikten woensdag nog geen definitieve overeenkomst.

Het project, zo heeft projectontwikkelaar Wyckerveste tijdens de presentatie van de plannen anderhalf jaar geleden laten weten, zou klaar moeten zijn voor de start van de Amstel Gold Race 2017. Volgend jaar dus: over 10 maanden!
Dat er nog geen overeenkomst is ondertekend c.q. overeengekomen was begin april al duidelijk. Wellicht prematuur maar er was een moment gepland om het ondertekenen van het samenwerkingscontract op maandag 4 april te doen. En die dag ook wereldkundig maken. Er is nooit een uitnodiging verstuurd.
De website http://1limburg  meld dat gedeputeerde Eric Geurts komende vrijdag 27 mei een terugkoppeling van de werkgroep zal krijgen. De betrokken partijen overlegden woensdagmiddag in Kerkrade. Tot laat in de avond. Er is bij de partijen wel goede hoop dat het project gerealiseerd gaat worden.
Bij de gemeente Valkenburg aan de Geul was de woordvoerder niet bereikbaar voor commentaar.
Lees meer over het grootschalige project op de voormalige terreinen van bierbrouwerij de Leeuw in Broekhem Valkenburg.
https://tvvalkenburg.tv/nieuws/brouwerij-de-leeuw-wordt-wielercentrum/

← Vorig bericht

KunsTwerkT over 'Heemkunde en Passie'

Stem op onze 'burgemeester profielschets' poll

Volgend bericht →