Sibbe MC 1 blijft overeind in wedstrijd tegen koploper Seta 2.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 blijft overeind in wedstrijd tegen koploper Seta 2.

Beide jeugdteams zijn in principe klaar met de competitie.Heren 1:
Sibbe MC 1 – Seta 2: 5-5
In de eerste returnwedstrijd van deze competitie stond de wedstrijd tussen nummer 1 en 2 van de 2e klasse B op het programma. Gastheer Sibbe MC 1 ontving koploper Seta 2. In de allereerste wedstrijd van dit seizoen ging Sibbe nog hard met 8-2 onderuit. Dit keer was de strijd een stuk spannender. Seta ging sterk van start en kwam al snel op een 4-1 voorsprong. Echter, vanaf dat moment draaide de wedstrijd zich en kwam Sibbe sterk terug tot een 5-5 einduitslag. John Brouwers en Otto Bekers speelden degelijk en wonnen elk 2 wedstrijden. Invaller Jelle Uringa kende wederom een sterke invalbeurt en scoorde verdiend het vijfde punt tegen deze sterke tegenstanders.
Heren 2:
Sibbe MC 2 – Seta 3: 5-5
Ook Sibbe MC 2 speelde in Sibbe tegen een team van Seta. Dit keer het 3e team van deze vereniging. Sibbe MC 2 pakte in hun strijd tegen degradatie 5 belangrijke punten. Deze prestatie mag verrassend genoemd worden want Seta is koploper in deze derde klasse. John Wijnen en Jac Heuts waren el goed voor 2 punten en Richard Hakke scoorde het belangrijke vijfde punt.
Heren 3:
Sibbe MC 3 – Brunssum 6: 7-3
Heren 3 kent een seizoen met hoge toppen en diepe dalen. Vorige week won dit team nog met 9-1 van de nummer 2 en dit weekend verliest men met 7-3 van het gelijk geklasseerde Brunssum 6. Wiel Ernst, Jos Smeets en Marijke Kwakernaat blijven kwakkelen met hun vorm. Alleen Wiel en Jos konden een punt pakken. Samen wonnen zij ook het dubbel. Door deze nederlaag loopt Brunssum weer uit en komt de laatste plek weer in zicht.
Jeugd:
Sibbe Jeugd 1 – Kerkrade 2: 4-6
Sibbe Jeugd 2 – Kerkrade 3: 2-8
Beide jeugdteams speelden tegen een team van Kerkrade. De teams van Kerkrade hadden al wat meer ervaring, hetgene resulteerde in 2 overwinningen. Sibbe MC 1 verloor maar nipt met 6-4 van het tweede team van Kerkrade, terwijl het 3e team van Kerkrade met 2-8 te sterk was voor jeugd 2.
Beide Sibbense jeugdteams verkeren in de onderste regio’s van hun klasse en zijn in principe klaar met de competitie. Ze kunnen namelijk niet meer promoveren en degradatie is ook niet van toepassing in de 5e klasse. De teams kunnen dus ontspannen hun laatste 4 wedstrijden afwerken.

Gegevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Dronken man aangehouden na inrijden op agenten.

Winst voor Ready 2 tegen Fürst.

Volgend bericht →