Sibbe MC 1 handhaafde zich; Jeugd 1 werd kampioen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 handhaafde zich; Jeugd 1 werd kampioen.

Jeugd Landgraaf 1 – Sibbe MC jeugd 2: 10-0.Sibbe MC 1 reisde voor de laatste wedstrijd van het seizoen af naar koploper Kerkrade 1. Kerkrade, dat kampioen kon worden, was ondanks de zenuwen oppermachtig. Sibbe, dat zich al gehandhaafd had, speelde aardig mee, maar meer ook niet: een dikke 8-2 verliespartij.
Danny Lechanteur en Otto Bekers scoorden elk 1 punt. Wilfried Baenen kwam niet tot scoren. Sibbe MC 1 handhaaft zich met een mooie 4e plaats. Dit was voorlopig de laatste wedstrijd in deze samenstelling. Wegens privéomstandigheden zal het team een half jaar stoppen. In september wil men met frisse moed opnieuw starten.

Jongens 1 reisde af naar Kerkrade. Daar speelde het team tegen de directe concurrent in de titelstrijd Kerkrade 2. Sibbe speelde een nerveuze wedstrijd. De druk van het kampioenschap leek in eerste instantie roet in het eten
te werpen.

Sibbe vocht zich echter terug en verloor de wedstrijd nipt met 6-4. Door deze 4 punten werd het kampioenschap beklonken. Sibbe is met nog 1 wedstrijd te spelen niet meer in te halen. Teun, Rob, Geert, Thijs en invaller Emile hebben dit mooie resultaat bereikt. Volgend jaar spelen zij in de 4e klasse.
Heren 2:
Elsloo 5 – Sibbe MC 2: 6-4
Team 2 moest het met twee man opnemen tegen Elsloo. Het team had wat goed te maken van de vorige wedstrijd en het werd een boeiende strijd. Richard en Jac wonnen beide twee partijen en het dubbel ging nipt verloren in de vijfsetter. De eindstand werd 6-4 voor Elsloo. Dit team eindigt zoals bekend op de laatste plaats en degradeert naar de 4e klasse.
Kerkrade 3 – Sibbe MC 3 – Landgraaf 7: 4-6
Heren 3 reisde af naar Kerkrade. De wedstrijd is later begonnen i.v.m. de kampioenswedstrijd van de jeugd uit Kerkrade. Kerkrade 3 tegen Sibbe MC 3 einduitslag 4 – 6 voor Sibbe MC 3. Wil Ernst won zijn drie partijen, een hattrick dus. Misha Janssen heeft wederom goed gespeeld maar haar wedstrijden net niet in winst om kunnen zetten. Marijke Kwakernaat evenals Wil Ernst een hattrick gespeeld. Het dubbel Wil / Marijke ging helaas in vijf games naar Kerkrade.
Jeugd Landgraaf 1 – Sibbe MC jeugd 2: 10-0
Voor zaterdag was de einduitslag 10-0. Helaas kon Myriam vanwege een schouderblessure niet meespelen. Simon en Tom hebben hun eer verdedigd, maar helaas niet kunnen scoren. Jongens 2 eindigt jammer genoeg op de laatste plaats in hun klasse.
Programmavoor zaterdag 1 december:
Senioren zijn klaar met de competitie.
Jeugdterams:
Wijzenbeek/Westa Wessem 6 – Jeugd Sibbe MC 1;
BKS Sittard 3 – Jeugd Sibbe MC 2.
Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Ready 3 is kampioen geworden.

Dames 1 kansloos tegen RHV Rijen

Volgend bericht →