Sibbe MC 1 herstelt zich in strijd om titel.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 herstelt zich in strijd om titel.

Het doek lijkt te zijn gevallen voor Sibbe MC 2.Sibbe MC 1 – ’t Belke 1: 9-1
In de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft startte Heren 1 thuis tegen ’t Belke 1 uit Belfeld. Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen speelden beide teams nog gelijk. Het team uit Belfeld, dat tweede stond achter Sibbe, kwam echter zonder hun sterkste speler. Dit was uiteindelijk van dusdanige invloed dat het team compleet van slag was. Sibbe, dat speelde zonder kopman Danny Lechanteur, speelde sterk en won dik met 9-1.

Otto Bekers toonde vormbehoud en won voor de 4e keer dit seizoen al zijn wedstrijden. Wilfried Baenen revancheerde zich van zijn slechte wedstrijd tegen Westa 5 en bleef eveneens ongeslagen. John Wijnen pakte 2 overwinningen en behaalde met Otto een mooie overwinning in het dubbel.
Sibbe MC 2 – Siitard 5: 3-7
Sibbe MC 2 kreeg nummer 2 Sittard 5 op bezoek. Het team speelde een goede wedstrijd, maar bleef desondanks met een verliespartij achter. Jac Heuts was met 2 overwinningen de sterkste man aan Sibbe kant. Richard Hakke scoorde 1 punt, maar speelde zeer sterk. Een aantal gelukballen van de tegenstander stond meer overwinningen in de weg. Misha Janssen komt helaas te kort in deze klasse en bleef wederom steken op nul winstpartijen. Ondanks een hele mooie vijfsetter tegen de invaller aan Sittardse zijde. Het doek lijkt te zijn gevallen voor Sibbe MC 2. Alleen een wonder kan dit team nog behoeden voor degradatie.
Jeugd:
Sibbe MC 1 – Kerkrade 3
Jongens 1 begint hun draai te vinden in de 4e klasse. De goede lijn die was ingezet tegen Elsloo werd afgelopen zaterdag doorgetrokken. Met sterk spel sleepte het team tegen Kerkrade 3 een mooie 8-2 overwinning uit de strijd. Jelle Wijckmans en Geert Debets waren onverslaanbaar en wonnen al hun partijen. Tevens wonnen zij samen het dubbel. Rob Sanowski scoorde het achtste en laatste punt. Door deze overwinning doet het team goede zaken in de stand.
Programma voor 2 november 2013
Elsloo 5 – Sibbe MC 1;
Furst Kantoors Heerlen 2 – Sibbe MC 2;
TTC Tegelen 5 – Sibbe MC jeugd 1.
Alle gegevens werden aangeleverd door Wilfried Basenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Jeugdteam van Falco speelde verdienstelijk gelijk.

Volgend bericht →