Sibbe MC 1 Kampioen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 Kampioen.

En dus weer terug in de hoofdklasse.Senioren:
Maastricht 1 – Sibbe MC 1 5 – 5
In de laatste wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 werd beslist wie er kampioen zou worden in de 1e klas A. Sibbe had genoeg aan een gelijkspel, Maastricht moest winnen. Sibbe begon met een 0-1 voorsprong, echter hierna keek men tegen een 4-1 achterstand aan, het werd zelfs een 5-2 achterstand. Heel Maastricht stond op de banken.Maar door mooie overwinningen van John Brouwers en Peter Smitsmans werd het 5-4. De laatste wedstrijd werd een thriller. Jo Wienen contra Dave Weltens. De 5e game van deze wedstrijd moest uitsluitsel brengen wie er kampioen zou worden. Jo stond gelijk met 4-0 voor, hierna werd het 5-5, toen 10-8 achter maar uiteindelijk wist hij deze te winnen met 10-12, waardoor het kampioenschap een feit is en Sibbe MC 1 na een jaar van afwezigheid weer terug is in de Hoofdklasse.
Sibbe MC 2 – De Meppers 1 1 – 9
Heren 2 trad door omstandigheden maar met 2 spelers, waarvan Jan Smeets als invaller, aan tegen de nummer 2 van de competitie te weten De Meppers. Het werd voor de gasten uit Wijlre een betrekkelijk makkelijke middag, er werd met 9-1 door de Sibbenaren verloren. Alleen Otto Bekers wist één winstpartij op zijn naam te schrijven. Uiteindelijk is het 2de team op een verdienstelijke vierde plaats geëindigd.
Sempre Avanti 1- Sibbe MC 3 9 – 1
Een trieste dag voor Heren 3. Wilfried Baenen, Richard Hakke en John Wijnen hebben met 9-1 van de kampioen Sempre Avanti uit Voerendaal verloren. 5 tot 6 wedstrijden werden in 5 sets verloren. Hierdoor is de uitslag enigszins geflatteerd. John Wijnen redde de eer.
Sibbe MC 4 – Vijlen ’72 3 9 – 1
De thuiswedstrijd tegen Vijlen moest gewonnen worden, dat was de verplichting aan de andere clubs die vechten voor degradatie. Het werd uiteindelijk 9-1 voor Sibbe na enkele spannende partijen. Marijke Kwakernaat viel in en dat was na een lange tijd van afwezigheid door blessures. Dat zij toch 2x scoorde en de derde partij nipt verloor is vermeldenswaardig. Jac Heuts en Tom Roebroeck bleven ongeslagen.
Kerkrade ’68 3 – Sibbe MC 5 nog niet bekend.
Re/Max 2 – Sibbe MC 6 5 – 5
Maandagavond moest men aantreden tegn de kampioenen uit Born in de doordeweekse competitie. Men keerde huiswaarts met en zeer verdienstelijk gelijkspel. Hierdoor eindigt dit team op een 5e plaats met 46 punten.

← Vorig bericht

D1 HV Vilt verpletterd HV Margraten.

Waarom een gebiedsontwikkeling?

Volgend bericht →