Sibbe MC 1 speelt gelijk tegen Ready.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 speelt gelijk tegen Ready.

Jeugdteam wint van Landgraaf met 6-4.Sibbe MC 1 – Ready 3: 5-5
Sibbe MC 1 had in de laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft maar 1 missie en dat was de plek in de middenmoot veilig stellen. Sibbe MC 1 speelde in Sibbe een derby tegen Ready 3 uit Broekhem. Het team bestaande uit Wiel Ernst, John Wijnen en Didier Brummer startte slecht en stond binnen “no time“ op een 0-4 achterstand.

De overwinning van Wiel Ernst op Leo Dorren in de 5e partij was de ommekeer. Sibbe gaf eindelijk gas en herstelde zich uitstekend. Met de 5-5 einduitslag kon uiteindelijk iedereen leven. John Wijnen en Wiel Ernst wonnen beide 2x en Didier Brummer pakte 1 overwinning. Na 5 wedstrijden staat het team voorlopig op een 3e plek. Echter, concurrent Ready heeft 1 wedstrijd minder gespeeld en kan Sibbe nog passeren.

Furst Kantoors Heerlen 4 – Sibbe MC 2: 3-7

Team 2 speelde in Heerlen tegen Furst Kantoors Heerlen 4 en had de taak punten te pakken. Voor het dubbelspel keek team 2 tegen een 2-1 achterstand aan. De dubbelpartij die het duo Jac-Jos speelde, gaf echter de ommekeer. Sibbe MC 2 gaf bijna niks meer weg en won de wedstrijd verdiend.

De einduitslag werd 7-3 voor Sibbe door 3x Jac, 2x Jos en 1x Misha en het punt in het dubbelspel. Door deze overwinning meldt het team zich aan de kop van de ranglijst. Sibbe MC 2 staat nu op een tweede plaats van de ranglijst met negen punten achterstand op koploper Brunssum. Brunssum heeft echter 1 wedstrijd meer gespeeld. Dit is een knappe prestatie tot op heden, want heren 2 heeft nog geen enkele keer in de sterkste basisformatie gespeeld.
Jeugdteam 1: Sibbe MC Jeugd 1 – Landgraaf 1: 6-4
Sibbe MC jegd 1 heeft zaterdag getafeltennist tegen Landgraaf 1. Het team heeft gewonnen met 6-4 in Sibbe. Ze verloren de dubbelwedstrijd, maar wonnen gelukkig veel enkel partijen. Geert Debets won twee wedstrijden, Miryam Dijks won er een en Teun Wijckmans won alle enkele partijen. Er waren een paar bloedstollende games, maar de opluchting was groot toen er uiteindelijk gewonnen werd.

Programma voor komend weekeinde:

Senioren:
Sibbe MC 1 – Quick Schimmert 1;
Sibbe MC 2 – Brunssum 6.
Jeugd:
Sibbe MC 1 – Brunssum 4.

Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Prima Readyweekeinde.

HV Vilt/Be Quick speelt remise.

Volgend bericht →