Sibbe MC 1 verliest derby tegen Ready 1.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 verliest derby tegen Ready 1.

Winst voor heren 2. Ready 1 – Sibbe MC 1: 7-3
Tijdens de laatste wedstrijd van de eerste seizoenhelft stond de derby tegen Ready 1 op het programma. Er werden een aantal leuke partijen gespeeld waarin Ready uiteindelijk de bovenliggende partij was. Ready won met 7-3. Sterkste man aan Sibbe zijde was Otto Bekers met 2 overwinningen. De in een goede vorm verkerende John Wijnen won helaas slechts 1x, maar had zeer zeker een 2e punt verdiend. Wilfried Baenen kon geen potten breken en ging zonder overwinning naar huis. Sibbe MC 1 staat halverwege de competitie op een vijfde plaats. Het team zal vol aan de bak moeten om deze plek veilig te stellen. Ready is door de overwinning zo goed als zeker gehandhaafd.
Armada 2 – Sibbe MC 2: 4-6
Om in het spoor te blijven van het vierde team van Heksenberg moest bij het tweede team van Armada gewonnen worden. En dat gebeurde niet. Er werd een eindstand van 2-3 bereikt.
Ready 4 – Sibbe MC 3: 5-5
Ook heren 3 speelde een derby tegen Ready 4. Ook hier werden een aantal spannende partijen gespeeld. Na 10 wedstrijden stond een gelijkspel op het scorebord. Een terechte uitslag waarmee iedereen kon leven. Jac Heuts won 3x en behoudt als enige Sibbe speler zijn ongeslagen status. Misha Janssen scoorde het 4e punt en won samen met Jac het dubbel, waardoor de 5-5 een feit was. Martin van de Venne mist duidelijk wedstrijdritme en kwam niet aan scoren toe.

Jeugd: Westa Wessem 6 – Sibbe MC jeugd 1: 8-2
Zaterdag stond een belangrijke uitwedstrijd op het programma, uit tegen Westa 6. Het was een lastige tegenstander. Er werden maar twee punten behaald. Het hele team had een offday, want er werd verloren met 8-2. Dit had echter niet hoeven gebeuren.
Alle gegevens werden aangeleverd door Wilfried Basenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Ready 1 wint derby.

Topper nipt gewonnen door Falco.

Volgend bericht →