Sibbe MC 1 verliest weer met minimaal veschil.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 verliest weer met minimaal veschil.

Jeugdteam wint overtuigend van Westa met 9-1.Heren 1: Sibbe MC 1 – Landgraaf 5: 4-6
Tijdens de tweede thuiswedstrijd van het seizoen moest Sibbe MC1 aantreden tegen Landgraaf 5. Net als alle voorgaande wedstrijden ging ook deze wedstrijd gelijk op. Helaas trok heren 1 voor de 3e keer dit seizoen net aan het kortste eind. Er werd weer met 4-6 verloren.
Kopman Danny Lechanteur raakte zijn 100% score kwijt, maar was desondanks goed voor 2 punten. Wilfried Baenen en Otto Bekers wonnen elk 1 partij, waardoor de 4-6 einduitslag op het bord kwam te staan. Sibbe 1 staat na 4 wedstrijden voorlaatste in een klasse waar nog alles mogelijk is. Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer laatst bedraagt namelijk maar 5 punten.

Heren 2: Sibbe MC 2 – Westa Wessem 6: 1-9
Voor heren 2 was het D-day. Tegen de directe concurrent in de degradatie mocht niet verloren worden. Dit legde een behoorlijke druk op de spelers en deze druk werd hen duidelijk teveel.
Sibbe MC 2 ging kansloos ten onder met maar liefst 1-9. Met 5 punten uit 4 wedstrijden lijkt degradatie onafwendbaar. De spreekwoordelijke eer werd wederom gered door de geblesseerde Jac heuts. Didier Brummer en Richard Hakke bleven met lege handen achter.

Heren 3: Sibbe MC 3 – Landgraaf 7: 7-3
Sibbe trad afgelopen zaterdag aan tegen het zevende team van Landgraaf. Wiel Ernst, Marijke Kwakernaat en Wim Van den Hof werden opgesteld voor deze wedstrijd. Wiel won al zijn wedstrijden vrij gemakkelijk en ook Marijke wist al haar wedstrijden op wilskracht te winnen.

Ze stond een van haar wedstrijden met 0-5 achter, maar wist deze game toch na haar toe te trekken. Wim speelde zijn eerste wedstrijd van dit seizoen en moest spelen met een verzwikte enkel. Hij speelde desondanks toch goed en wist een wedstrijd te winnen en verloor de andere twee op het nippertje. De dubbel van Marijke en Wiel werd helaas in 5 sets verloren.
Jeugd: Sibbe Jeugd 1 – Westa Wessem 6: 9-1
Jeugdteam 1 speelde in de vierde speelronde tegen Westa 6. Er werd met duidelijke cijfers gewonnen: 9-1. Het team bestond uit invaller Emiel Claessen, Geert Debets en Teun Wijckmans. Emiel was als invaller was de eerste partij nog een beetje zenuwachtig en verloor de 5de set nipt met 12 – 14.

Hierna was de ban gebroken. Naarmate de wedstrijden vorderden werd Sibbe steeds beter. Ondanks de goede tegenstand. Tijdens het dubbel van Geert en Teun werd al snel duidelijk dat Sibbe in topvorm was. In alle partijen waren diverse hoogtepunten, met als spektakel de gewonnen backhand rally (16 x) van Teun.
Sibbe Jeugd 2 – BKS Sittard 3: 1-9
Jongens 2 ging helaas met 1-9 roemloos ten onder tegen het derde jeugdteam van Sittard. De tegenstanders waren een stuk sterker en walste over sibbe jeugd 2 heen. De eer werd gered door Jerome Beuken. Joep Sales en Miriam Dijks speelde goede spannende partijen, maar kwamen niet tot scoren.
Programma 13 oktober:
Senioren:
Sibbe MC 1 – Kerkrade 1
Sibbe MC 2 – Elsloo 5
Sibbe MC 3 – Kerkrade 3
Jeugd:
Sibbe MC 1 – Kerkrade 2
Sibbe MC 2 – Landgraaf 1
Gegevens zijn aangeleverd door Peter Smitsmans vanSibbe MC.

← Vorig bericht

"Heterdaadje' in doe-het-zelf-zaak.

Ready 3 versterkt koppositie.

Volgend bericht →