Sibbe MC 1 verplettert Maastricht 1

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 verplettert Maastricht 1

Sibbe MC 3 staat nog steeds op de 2e plaats.Sibbe MC 1 – Maastricht 1 7 – 3
Koploper Maastricht kwam in Sibbe op bezoek, maar kwam van een koude kermis thuis. Sibbe trad op volle sterkte aan tegen de Maastrichtenaren en deze stonden in no time met 6-2 achter. Peter Smitsmans en John Brouwers wonnen beiden 3x. Jo Wienen kon 1x tot winst komen.
De Meppers 1 – Sibbe MC 2 7 – 3
Het tweede heren team trad afgelopen zaterdag aan tegen de nummer 2 van de competitie de Meppers 1 in Wijlre. De mannen van de Meppers waren te sterk voor de Sibbenaren; er werd met 7-3 verloren. Danny Lechanteur won tweemaal en Jelle Uringa wist met sterk spel één partij op zijn conto te schrijven. Otto Bekers had een off-day en moest driemaal zijn tegenstander feliciteren.
Sibbe MC 3 – Sempre Avanti 1 4 – 6
Heren 3 moest het in Sibbe opnemen tegen koploper Sempre Avanti 1 uit Voerendaal. Zoals vooraf verwacht werd het een spannende gelijk opgaande wedstrijd. Helaas trok Sibbe MC 3 aan het kortste eind en verloor met 4-6. Het verschil werd wederom gemaakt door Lei Sporck. Ook Sibbe kon hem niet van zijn ongeslagen status halen. Hoewel Jan Smeets heel dichtbij kwam. Wilfried Baenen was met 2 overwinningen en een overwinning in het dubbel met Jan Smeets de sterkste speler aan Sibbe zijde. Jan Smeets scoorde het 4e punt. John Wijnen speelde goed, maar met lege handen achter. Na zes wedstrijden staat Sibbe MC 3 nog steeds stevig op de 2e plaats.
Zuiderh/Megacles 5 – Sibbe MC 4 8 – 2
Team 4 speelde in Weert tegen een van de koplopers in hun poule. Enkele puntjes binnensprokkelen, dat was de opzet. Het werd na enkele spannende wedstrijden 8-2. Wiel Ernst en Jac Heuts elk 1x. Tom Roebroeks speelde goed maar kon geen punt scoren.
Sibbe MC 5 – Kerkrade ’68 3 6 – 4
Team 5 liet een uitgesproken kans liggen om de koppositie te veroveren. Thuis tegen hekkensluiter Kerkrade wist Sibbe het verschil op de ranglijst niet te vertalen naar een monsterzege, en bleef het steken op een magere 6-4 overwinning. Roel Janssen en Kaj Nelissen haalden ieder 2 punten binnen en wisten samen na het nodige geklungel ook het dubbel te winnen. Invaller Wim van de Hof sleepte uiteindelijk het beslissende 6e punt binnen. Sibbe kan nog met een schuin oog naar boven kijken, al zal het nu dan wel de concurrentie een loer moeten draaien.

← Vorig bericht

Maggie Muurmans ontving natuurprijs

Gaat C1 de titel pakken?

Volgend bericht →