Sibbe MC 1 wint overtuigend van Quick Schimmert 1.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 1 wint overtuigend van Quick Schimmert 1.

Jeugdteam 1 kansloos onderuit tegen sterk Brunssum 4: 2-8.Heren 1: Sibbe MC 1 – Quick Schimmert 1: 8-2
Het eerste team moest in de Blokhut aantreden tegen Quick 1 uit Schimmert. De heenwedstrijd was geëindigd in een 6-4 verlies dus Sibbe ging voor de revanche. Dit lukte erg goed, zowel Didier Brummer als Richard Hakke wonnen elk 2 partijen en Otto Bekers bleef ongeslagen. Ook het dubbel werd door Richard en Otto gewonnen waardoor er na afloop een 8-2 overwinning voor de Sibbenaren op het scorebord prijkte. Door deze overwinning doet Sibbe goede zaken in de strijd om handhaving in de derde klasse.
Heren 2: Sibbe MC 2 – Brunssum 6: 4-6
Heren 2 kreeg koploper Brunssum 6 op bezoek. Om mee te blijven doen in de titelrace moest het team winnen. Brunssum bleek net als in de uitwedstrijd net iets te sterk en won nipt met 6-4. Net als in de heenwedstrijd stak 1 Sibbespeler boven de rest uit. Dit keer was het Jac Heuts, die met 3 klinkende overwinningen het strijdtoneel verliet. Het 4e punt kwam wederom op naam van Jos Smeets. Misha Janssen bleef steken op nul winstpartijen. Door dit verlies haakt Sibbe voorlopig af. Handhaving moet met dit sterke team wel mogelijk zijn.
Jeugdafdeling
Jeugdteam 1: Sibbe MC Jeugd 1 – Brunssum 4: 2-8
Ook de jeugd speelde tegen een team van Brunssum en wel jongens Brunssum 4. Ook hier is het team van Brunssum koploper in hun klasse. Het klassenverschil was duidelijk, want Sibbe Jeugd 1 ging met 8-2 onderuit. Emiel Claessens en Rob Sanowski wisten beiden 1 partij winnend af te sluiten tegen deze sterke tegenstander. Hier bleef het dan ook bij. Myriam Dijks kwam niet tot scoren. Ondanks het dikke verlies blijft dit team p de 5e plaats staan. En dat geeft recht op handhaving.
Programma 23 maart a.s.

Senioren:
Maastricht 2 – Sibbe MC 1;
Ready 4 – Sibbe MC 2.
Programma 23 maart a.s.

Jeugd:
Red Stars Venray 10 – Sibbe MC 1.
Gegevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Broekhem-Noord was innig verbonden met Jezuïeten.

TTV Ready 2 op dreef.

Volgend bericht →