Sibbe MC 2 doet weer mee in de strijd om de titel.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 2 doet weer mee in de strijd om de titel.

Jeugdteam 1 verloor in Landgraaf.Heren 2 kreeg bezoek van de koploper en herstelde zich uitstekend van de slechte wedstrijd tegen Landgraaf twee weken geleden. Met sterk spel werd Fürst Kantoor opzij gezet. Sibbe won met 7-3 en is weer volledig terug in de titelrace. Jan Beth toont een waardige kopman te zijn en bleef ongeslagen. Good-old Wiel Ernst won 2x en Richard Hakke 1x. Het laatste punt kwam op naam van het dubbel.

Heren 1 moest het in Sibbe opnemen tegen koploper Landgraaf 5. Zoals vooraf verwacht werd er een dikke nederlaag geleden. Landgraaf was een maatje te groot en won terecht met 2-8. Kopman Danny Lechanteur bood tegenstand.

Koploper Sibbe MC 3 speelde thuis tegen nummer 2 Kluis 9 uit Geleen. Sibbe MC 3 speelde door de afwezigheid van Marijke Kwakernaat noodgedwongen met 2 debutanten. Het team bestaande uit Jac Heuts, Martin van de Venne en Paul Royen speelde een uitstekende wedstrijd en trok uiteindelijk aan het langste eind. Jac is in vorm en bleef al voor de 3e keer ongeslagen. Martin van de Venne kende een nerveuze start en verloor zijn eerste wedstrijd. Vervolgens schudde hij alle schroom van zich af en won sterk de laatste 2 wedstrijden. De andere debutant Paul Royen speelde een paar leuke wedstrijden, maar kwam nog ritme te kort en verloor al zijn partijen. Paul won wel samen met Jac het dubbel en droeg zo toch zijn steentje bij. Sibbe MC 3 staat nu al 8 punten los op de eerste concurrent Kluis 9 en lijkt op de goede weg. Sibbe MC 3 – Kluis 9: 6-4.
Zaterdag speelde het jeugdteam 1 tegen Landgraaf 1. Na een erg lange wedstrijd was de stand uiteindelijk 6-4 voor Sibbe MC. De spelers die er stonden waren: Rob, Geert en Jelle Wijckmans. Rob heeft 2 van de 3 potjes gewonnen. Geert heeft er 1 van de 3 gewonnen. Jelle won 2 van 3 wedstrijden. De dubbelpartij werd gespeeld door Geert en Jelle. Die partij werd gewonnen. Sibbe MC 1 – Landgraaf 1: 6-4.
Alle gegevens werden aangeleverd door Wilfried Basenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Ready 1 en Ready 2 goed op dreef.

Falco 1 wint met klein verschil.

Volgend bericht →