Sibbe MC 2 nu al in grote problemen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 2 nu al in grote problemen.

Sibbe 1 won van Furst/Lybrea.Heren 1:
Furst/Lybrea Heerlen 2 – Sibbe MC 1: 3-7
In de eerste uitwedstrijd van het seizoen moest heren 1 het in Heerlen opnemen tegen Furst/Lybrea 2. Sibbe MC 1, dat vorige week nog aantrad zonder kopman Danny Lechanteur, speelde dit keer in de vaste teamsamenstelling Danny Lechanteur, Otto Bekers en Wilfried Baenen.

Het team speelde een sterke wedstrijd en kwam al snel op een 3-0 voorsprong. Heerlen herpakte zich in het dubbel en won dit toch wel vrij verrassend. De daarop volgende verliespartij van Wilfried Baenen zorgde halverwege voor een 2-3 tussenstand.

Sibbe schakelde een tandje bij en liep snel uit naar een 3-7 overwinning. Otto Bekers en Danny Lechanteur bleven ongeslagen en wonnen elk 3 partijen. Wilfried Baenen begin sterk met een overwinning in de openingswedstrijd, maar zakte daarna weer weg en bleef steken op 1 winstpartij.

Heren 2:
Koningslust 3 – Sibbe MC 2: 9-1
Voor heren 2 zal het een zwaar seizoen worden, want met 4 punten na 2 wedstrijden is de achterstand op de concurrentie al behoorlijk. In hun eerste uitwedstrijd van het seizoen reisde men af naar koningslust waar men speelde tegen het plaatselijke 3e team. Sibbe had niks in de melk te brokkelen en droop af met 1 winstpartij. Jac Heuts redde de spreekwoordelijke eer. Richard Hakke en Didier Brummer bleven puntloos dit keer. Volgende week moet het team echte een tandje bijzetten, wil men nog aansluiting vinden met de middenmoot.

Heren 3:
Furst/Lybrea Heerlen 4 – Sibbe MC 3: 3-7
Heren 3 te weten Jos Smeets, Misha Janssen, en Marijke Kwakernaat reisde af naar Heerlen om tegen Fürst Lybrae 4 te spelen. Jos Smeets: de openingswedstrijd van Jos Smeets was spannend. In de 4e game komt Jos achter met 3-7 maar weet deze achterstand weg te werken en te winnen met 9-11, dus een 5e game nodig. Bij de wissel in de beslissende vijfde game staat Jos achter met 1-5. Maar ook deze partij weet Jos naar zich toe te trekken en wint alsnog de 5e game met 8-11.

Het gelegenheidsdubbel Jos Smeets en Marijke Kwakernaat wordt in vijf games gewonnen door Sibbe MC Misha Janssen: Heeft de "kunst " afgekeken van Jos Smeets. Zij staat in de beslissende 5e game 4-1 achter maar weet alsnog de partij te winnen met 7-11. Heeft de andere wedstrijden goed gespeeld maar kwam niet meer tot winst. Marijke Kwakernaat: zat goed in de wedstrijd en heeft 2 partijen gewonnen. Een verloren in 4 games.

Conclusie: Jos Smeets 3 gewonnen, Misha Janssen1 gewonnen en Marijke Kwakernaat 2 gewonnen.
Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

WK voor Belg Philippe Gilbert.

Winst voor Ready 2 en 3.

Volgend bericht →